20 Mayıs 2024

Adelya Turizm'e Marka Ödülü

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla 100 yıla 100 ödül konseptiyle UGD tarafından düzenlenen Türkiye Marka Ödülleri sahiplerini bulmaya devam ediyor.

haber/Photo_1700838466127.jpg

Türkiye'nin bir çok ilinde marka olmuş kişi, kurum ve işletmelerin ödüle layık görüldüğü Cumhuriyetin 100. Yılında Gaziantep'te de ödül heyecanı yaşanıyor.

Gaziantep'in önde gelen Turizm Şirketlerinden Adelya Turizm'de ödül alan önemli markalarından birisi oldu. Murat Tekeoğlu ve Hatice Tekeoğlu çiftinin önderliğinde Türkiye'nin önemli turizm acenteleri arasında yer alan Adelya Turizm sadece Gaziantep değil Türkiye'nin bir çok noktasından yoğun ilgi görüyor. 

Türkiye'nin bir çok noktasına düzenlediği turlar ile adını yurt dışına da taşıyan Adelya Turizm'e yabancı turistlerinde ilgisi her geçen gün artıyor.

Hatice ve Murat Tekeoğlu çifti yaptıkları açıklamada "Ülkemizi görmek isteyen çok sayıda yabancı uyruklu misafirlerimiz var.

Bizlere ulaşarak hem cennet vatanımızı gezme imkanı buluyor, hemde deneyimli rehberlerimiz aracılığı ile bilgi sahibi oluyorlar. Adelya olarak en iyi hizmeti vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla tüm Türkiye'ye de 100 yıla 100 ödül konseptiyle verilen Türkiye marka ödülünü almak bizler için büyük bir mutluluk oldu. Bu anlamlı ödülü tüm Adelya Turizm ailesi olarak alıyoruz" dediler. 

- Haber Merkezi -