03 Mayıs 2024

YENİLİK PARTİSİ 14 MAYIS'A TAM KADRO HAZIR

Yenilik Partisi Gaziantep İl yönetimi ve Milletvekili adayları Yayın grubumuzu ziyaret ederek gazeteci Ökkeş İşçi ile bir araya geldi. Partilerinin günden güne güçlendiğini ve üye sayılarında ciddi bir artışın olduğunu söyleyen Yenilik Partisi üyeleri "Biz 14 Mayıs'a hazırız" mesajı verdiler.

haber/Photo_1683702249549.jpg
Yenilik Partisi il başkanı ve aynı zamanda milletvekili adayı Cevdet Solmaz ile birlikte yine milletvekili adayları Mehmet Hanifi Öztoprak, Recai Yeğen, Hilmi Yıldırım, Osman Batman ve il başkan yardımcısı aynı zamanda seçim işleri başkanı olan Mehmet Yüksek ve ilçe başkanı Celal Duman'ın yanısıra çok sayıda partilinin gerçekleştirdiği ziyarette gündeme dair pek çok konu yer aldı. 
SOLMAZ; "SON GÜNE KADAR SIKMADIK EL ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"
Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini kaydeden Milletvekili Adayı Cevdet Solmaz, son güne kadar sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Halkımızın bizlere olan ilgisi bir hayli yüksek ve inancı tam" şeklinde konuştu.
ÖZTOPRAK; "TÜRKİYE'YE YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ"
Aktif çalışmaları ile son günlerde adından sıkça bahsettiren milletvekili adayı Mehmet Hanifi Öztoprak ise partilerinin her geçen gün daha da büyüdüğünü ve üye sayılarında ciddi bir artış yaşandığını söyledi. Türkiye'de yeniliğin kaçınılmaz olduğunu dile getiren Öztoprak, "Ülke olarak herkes yenilik istiyoruz. Yenilik kaçınılmazdır. Yenilik Partisi olarak Türkiye'ye yeni bir soluk getireceğiz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz adına gazeteci Ökkeş İşçi'ye plaket takdim eden Yenilik Partisi üyeleri başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederek meslek hayatında başarılarının devamını dilediler. 
 
- Haber Merkezi -