09 Mayıs 2024

Urlalıların Gözbebeği Şafak Sol...

"Urla’da Gün ışığında belediyecilik için varım! Haydi Urla Söz Sırası Sizde! Urla’da 'Şafak' yeniden doğacak!" diyerek yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Urla Belediye Başkan Aday Adayı Şafak Sol, Urla'yı adım adım gezerek Urlalıları dinliyor. Sol, şimdiden Urlalıların gözbebeği oldu.

haber/Photo_1704639817763_3.jpg

CHP Urla Belediye Başkan Aday Adayı Şafak Sol Urla'nın sokaklarını geziyor, esnafla sohbet edip, projelerini anlatıyor.

Aday adaylığı süresince başkan adayı gibi projeler üreten Sol, Urla'nın hakettiği değere kavuşacağını belirtiyor. Bu gezileri sırasında İzmir'in önceki dönem belediye başkanı Aziz Kocaoğlu ile de karşılaşan Sol, Kocaoğlu'na neden aday olduğunu anlattı. Kocaoğlu çalışmalarını takip ettiğini ve başarılar dilediğini söylerken, Sol ise, "gözünüz arkada kalmasın hizmet için Urladayım" dedi.

KADINLARLA OMUZ OMUZA OLACAĞIZ... 

Urla’da başkanlık koltuğuna bir kadın aday adayı olarak hazır olduğunu, başkan olmak için aday adayı olmadığını, Urlalıların hizmetlisi olmak için mücadele ettiğini belirten Sol'un en büyük destekçisi de kadınlar oldu. Üretici kadınların açtığı standları gezdi. Kadınların hediye ettiği çantayı çok sevdi. Dertlerini dinledi. Alışveriş yaptı. Gezisini şu sözlerle tamamladı. 

"Urla’da biz hepimiz başkanlık koltuğuna hazırız. Ben başkan olmak için aday adayı olmadım, ben sizin hizmetliniz olmak için aday oldum. Taleplerinize şimdiden onay imzamı atıyorum. Bunun için hepinize söz veriyorum. Bugün ayrıca tesadüfen karşılaştığımız Aziz Kocaoğlu ile Urla hakkında sohbet edebilme şansı yakalamak güzel oldu. Kendisine İzmir’e verdiği emekler için teşekkür ederek Urla’da bayrağı teslim almak için burada olduğumu ve gözünün arkada kalmaması gerektiğinin altını çizdim. Kadınlarla omuz omuza olacağım." 

EKONOMİK SORUN OLMAYACAK... 

Sol, halk dayanışması ile Urla'yı birlikte yöneteceklerini ifade etti.

"6 Şubat’ta yaşadıklarımıza istinaden, Urla’da depremle ilgili önlemlerimizi almak için iş birliği yapacağız. Ayrıca; Ekonomik destekleri sizler için sürdürülebilir bir sistemle sürdürülebilir kılınmasını sağlayacak, güçlendireceğim. Halka açık bir kumbaramız olacak. Hep birlikte kumbaramızı dolduracağız ve yine hep birlikte o kumbarayı size açarak sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacağız! Herkes çalışacak, rehavet yok, herkes kazanacak. Unutmayın, ben en başından beri diyorum ki: Belediyeyi, Belediye başkanlığını uzaktan izlemeyeceksiniz!  Urla’da “ŞAFAK” yeniden doğacak!"