25 Nisan 2024

UÇAR; "BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU ULAŞIM FİLOSUNU GÜÇLENDİRMELİ. YENİ OTOBÜSLER ALINMALI"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar son günlerde hükumet tarafından akaryakıta yapılan fahiş zamların Gaziantep’in toplu ulaşımdaki yetersizliklerini yeniden gün yüzüne çıkardığını söyleyerek, Gazianteplilerin toplu ulaşımda yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Şehirlerin modern ve yaşanabilir kent olarak nitelendirilebilmesinin toplu ulaşım araçlarının halka verdiği hizmetin kalitesi ile ölçülebileceğini söyleyen CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

haber/Photo_1654251048986.jpg

HALKA KALİTELİ BİR TOPLUM ULAŞIM HİZMETİ SUNAMIYORSANIZ, MODERN VE YAŞANABİLİR BİR DÜNYA KENTİ OLDUĞUNUZDAN SÖZ ETMENİZ NE YAZIK Kİ MÜMKÜN DEĞİL!

“Bir şehrin modern ve yaşanabilir kent olması toplu ulaşım araçlarının kent halkına verdiği hizmetle ölçülür. Eğer siz toplu ulaşımda halkınıza kaliteli bir şehir içi seyahat sunmuyorsanız modern bir dünya kenti olduğunuz iddiasında bulunmanız ne yazık ki mümkün değil!

HÜKUMETİN AKARYAKITA YAPTIĞI FAHİŞ ZAMLAR TOPLU ULAŞIMIN YETERSİZLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARDI

“Akaryakıt fiyatlarında her gün yapılan zamlar yurttaşlarımızın toplu ulaşım araçlarına yönelmesine neden olurken Gaziantep'te toplu ulaşımın yetersizliği de  bu vesileyle bir kez daha gün yüzüne çıktı.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU ULAŞIM FİLOSUNU GÜÇLENDİRMELİ. YENİ OTOBÜSLER ALINMALI

“Yurttaşlarımız toplu ulaşım araçlarının yetersizliğinden ve araçların sefer sırasında sürekli arıza yapmasından şikayetçi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ' nin toplu taşıma filosunu güçlendirmesi elzem. Ayrıca hat sayıları ve güzergahlarının da artırılması gerekiyor.”

VATANDAŞLARIMIZ TOPLU ULAŞIMDA YAŞADIĞI SORUNLARI SOSYAL MEDYA YOLUYLA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZE İLETSİNLER

“Buradan Gazianteplilere çağrım var; Toplu ulaşımda yaşamış olduğunuz sorunları Belediye Meclis Üyelerimize , İl ve İlçe Teşkilatlarımıza sosyal medya üzerinden iletsinler, sorunlar çözülsün. Çözerse CHP çözer.”