18 Nisan 2024

“Sporun ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız”

Yeni ve sürdürülebilir yaşam alanları tasarlayan İkiay Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rahman Tekinay şirket olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını söyledi.

haber/Photo_1683541486339.jpg

Tekinay” İkiay Group olarak, gençlere ve sporculara destek verme misyonumuzla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sporun ve sporcunun yanında olmayı önemsiyor, genç yetenekleri destekleyerek onlara ilham olmak istiyoruz. “ dedi

Tekinay” Bu doğrultuda, desteklediğimiz genç sporculardan olan Poyraz Canıtez'in Karşıyaka Tenis Kulübünde düzenlenen AST Otomotiv 14 Yaş Haftasonu Turnuvasında üçüncülük elde etmesi bizleri gururlandırdı. Poyraz Canıtez’in başarısı, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu tarafından kutlandı. Bu önemli başarıyı birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporun gençler için sağladığı değeri ve sporcuların emeklerini desteklemek, öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor.

İkiay Group olarak, spor camiasına olan desteğimiz devam edecek. Gençlere ve sporculara sağladığımız desteklerle, onları daha da motive etmeye, başarılarına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Poyraz Canıtez'in turnuvada elde ettiği üçüncülük, bizlere sporcumuzun yetenekleri ve azmi konusunda büyük umutlar veriyor.

Poyraz Canıtez'i bu önemli başarısı dolayısıyla tebrik ediyoruz. Kendisi, spor dünyasında adını duyurarak gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. ”şeklinde konuştu.

Tekinay”Ayrıca sportif olarak yeni çalışmaların sürdüğünü kısa süre içinde sürpriz açıklamaların olacağını da” sözlerine ekledi.