28 Nisan 2024

Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci'den Çarpıcı Açıklamalar

Bir dönemin yıldızı Gaziantepspor eski günlerine dönmek için hazırlanıyor. Mutlu Özpineci, başkanlığında yapılanan Gaziantepspor, yeşil sahalara yeniden dönüş için kolları sıvadı.

haber/Photo_1628024068518.jpg
Gazetemiz Kurucusu Ökkeş İşçi ile bir araya gelen Mutlu Özpineci, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir dönem mahkemelik olan Gaziantepspor'un tüm haklarını tekrar aldığını dile getiren Özpineci, Gaziantepspor'u en kısa sürede hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi. 
"ADALET YERİNİ BULDU"
Mahkeme sürecinin uzun sürdüğünü ancak kazanan tarafın Gaziantepspor olduğunu kaydeden Mutlu Özpineci, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Gaziantepspor'un 2017 yılında sahte yapılan kongresinin usülsüzlük, sahte imza ve sahte başkanlarla ele geçirilmeye çalışılması sonucu şahsım adına açmış olduğum hukuksal davayı kazanmış bulunmaktayım. Yüce Türk adaletine teşekkürü bir borç bilirim. Şu anda bu mahkeme kararından sonra Gaziantepsporumuzun kaybettiği haklarını, varlıklarını, tahsislerini Gaziantep Spor'a tekrar kazandırmak için hukuk mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu süreçte aleyhimizde konuşan kişilerde adalet karşında gereken cevabı almıştır. Bizim sevdamız Gaziantepspor'dur. Gaziantepspor bu kentin marka değeridir. Gaziantepliler olarak bu takımı hepimiz yönetip, hepimiz yaşatacağız" şeklinde konuştu. 
"KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ"
Yakın zamanda Gaziantepspor'un eski günlerine dönüş yapacağını anlatan Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci, "2017 yılında Gaziantepspor'un mevcut futbolcusu olan arkadaşlarımızın tekrar Gaziantepspor forması altına girmesi için de hukuksal mücadelemizi başlatmış bulunuyoruz. Bunun yanında yine 2017 yılından sonra hak etmiş olduğu gelirlerini bu sahte başkanların gasp ederek zinmetlerine geçirdiği ve dolaylı gelirlerini elde ederek Gaziantepspor'un parasını, arsasını, kulüpteki malzemeleri haraç, mezat satarak kulübü ne kadar zarara uğratmış iseler bu zararları mahkeme yoluyla tekrar Gaziantepspor'a kazandıracağız. Çünkü elimizdeki mahkeme kararı kulübü 14.09.2017 yılına döndürmüştür. Bu tarihten sonraki tüm hakları tekrar Gaziantepspor'a kazandıracağız"dedi. 
"BU TAKIMA VEFA BORCUMUZ VAR"
Tüm Gaziantep halkını Gaziantepspor'a sahip çıkmaya davet ettiğini vurgulayan Mutlu Özpineci, "Yine siyatçilerimizin, belediyelerimizin ve sanayicilerimizin kentimizin takımı olan Gaziantepspor'umuza destek çıkmaya çağırıyorum. Gaziantepliler olarak bu takıma hepimizin vefa borcu var. Takımımıza hep beraber sahip çıkarak yine Avrupa'ya adımızı altın harflerle yazdıralım" dedi. 
 
Özel Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP