27 Nisan 2024

SMA HASTASI KÜÇÜK YİĞİT, DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR

Mersin'de yaşayan SMA 1 Tip hastası 6 yaşındaki Yiğit Aras Tunç, yaşam mücadelesi veriyor. Tedavi olabilmesi için Mersin Valiliğinin izni ile yardım toplama izni alan Küçük Yiğit'in hayata tutunması için başta Mersin olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde adeta seferberlik başlatıldı. 

haber/Photo_1711371608612_2.jpg

'Ona bir umut ıSMArla' sloganıyla organize edilen yardım projesine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'de duyarsız kalmadı. Geçtiğimiz günlerde Yiğit Aras Tunç, için sosyal medya yürütülen etkinliğe canlı yayınla bağlanan Başkan Seçer, “Umut ediyorum kısa sürede yeterli miktar toplanır ve Yiğit Aras bir an önce sağlığına kavuşur.

Biz elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Herkesi bu desteğe davet ediyoruz. Mersin’de yaşayan her yurttaşın acısını ve mutluluğunu yürekten paylaşıyoruz. İnanıyorum ki duyarlı insanlarımız bu sürece destek verecek ve evladımız sağlığına kavuşacak"dedi. 

Yiğit Arasın Babası Cevdet Tunç ise Başkan Vahap Seçer'e teşekkür ederek, "Bizim bu tedaviyi karşılayacak hiç bir gücümüz yoktur. Yetkililerden uzanacak bir yardım eli bekliyoruz. Şu mübarek günlerde tüm vatandaşlarımızın dekteklerini bekliyoruz.

Mersin Valiliğimizin onayı ile yardım toplamaya devam ediyoruz. Evladımız gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Buna hiç bir anne babanın yüreği dayanmaz. Devlet büyüklerimizden ve duyarlı vatandaşlarımızın yardımını bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / MERSİN