29 Mart 2024

ERZİN DENTAL HİZMETE AÇILDI...

Gazikent Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Erzin Dental, Özel Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği hizmete açıldı.

haber/Photo_1636377671370.jpg
Güler yüzlü ve alanında uzman bir kadroyla faaliyete geçen Klinikte; restoratif dolgu, endodonti (kanal tedavisi), cerrahi (implant, gömülü 20 yaş dişi), periodontoloji (diş eti tedavisi), ortodonti(diş teli), gülüş dizaynı, estetik diş hekimliği, protez çeşitleri (zirkonyum, yaprak diş, porselen, implant üstü protez) gibi tedaviler yapılıyor.
Gazikent'te Atakent Sitesi B/2 Blok No:4'te faaliyete başlayan Erzin Dental, ekonomik ve kaliteli sağlık hizmetlerini toplumun her kesimine sunuyor. Gelişmiş teknoloji ve kaliteli hizmet anlayışı ile hastalarına hijyen ve konforu bir arada sunuyor. Erzin Dental Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erzin Gazetemize yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
"Kliniğimizde Dt. Revşen Öztaşdönderen ile bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ağız ve diş sağlığına değer katıyoruz. Hijyenik ve bir o kadar steril olan kliniğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi. 
Şehit aileleri ve gazilere yüzde 50 indirim yaptıklarını kaydeden Ali Erzin, şehit yakınları ve gazilerimize kliniğimizde indirimler yapmaktayız. Bizim için insan sağlığı en öncelikli değerdir. Kliniğimiz Sabah 9'dan Gece 22:00'a kadar hizmet vermekte. Güzel gülüşler için herkesi Erzin Dental'a bekliyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP