28 Mart 2024

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE YÜZDE 99 DOLULUK SAĞLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) puanlarına göre yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte SANKO Üniversitesi’nde yüzde 99 doluluk sağlanmasının mutluluğu yaşanıyor.

haber/Photo_1660642602661.jpg

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Başarımıza katkı sunan herkese teşekkür ederiz” dedi.

SANKO Üniversitesi’nin yeni üyelerinin başarılı bir gelecek için sağlam temellerin ilk adımını attıklarını kaydeden Prof. Dr. Dağlı, “Bu sonuç, 2014 yılında çıktığımız eğitim yolculuğunda bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların tesadüfi olmadığının bir kanıtıdır. Yoğun geçen bir tanıtım ve tercih döneminin ardından yeni öğrencilerimizin ve velilerimizin bize olan teveccühü ve inancı ile 2022-2023 akademik yılına büyük bir motivasyonla başlayacağız. Bu gurur bize güvenen herkesindir” ifadelerini kullandı.

SANKO Üniversitesi’nin bilim, eğitim ve sağlık hizmetindeki farkını her yıl katlayarak devam ettirdiğini vurgulayan Prof. Dr. Dağlı, “Öğrencilerimiz asıl farkı aldıkları eğitim ve üniversite diplomalarımızla iş yaşamında neler başardıklarını gördükçe anlayacaklar” diye konuştu.

Üniversitenin kurulduğu günden bu yana çağdaş bir eğitim modeli oluşturmak için yoğun bir çaba harcadıklarını dile getiren Prof. Dr. Dağlı, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu yolda mütevelli heyetimiz, akademik ve idari personelimiz, öğrenci ve velilerimizle bir aile olduk. 

Bu başarıyı elde etmemizde en büyük katkıyı sunan Mütevelli Heyet Başkanımız ve SANKO Holding Yönetimine, akademik ve idari kadromuza, bizleri tercih ederek SANKO Üniversitesi farkını yaşayacak öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin.”