08 Mayıs 2024

ŞAHİNBEY HALK EĞİTİM MERKEZÎ HUZUR EVİNDE GÖNÜLLERE DOKUNDU

Şahinbey Halk Eğitimi Merkezi eğitmenleri tarafından Gaziantep Huzurevi’nde baştacımız büyüklerimiz için Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

haber/Photo_1651158427486.jpg

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gaziantep İl Müdür Yardımcısı  Hüseyin Aktaş’ın, Şahinbey HEM müdürü Memduh Cihan’ın ve Şahinbey HEM genel kurs sorumlusu Veysel Ciniviz ile kurum personellerinin  de katılım gösterdiği etkinlikten Gaziantep Huzurevi Müdürü Ahmet Nadir Toprak ve değerli büyüklerimiz memnuniyetini dile getirdi. 

Mesleki ve Teknik Kurs Sorumlusu müdür yardımcısı Sibel Güner rehberliğinde kuaför güzellik ve bakım hizmetleri, Müzik ve gösteri Sanatları ile ,El sanatları alanından düzenlenen etkinlikte 11 eğitmen görev aldı. Huzurevinin  ev sahipliğini yapan değerli büyüklerimizin önce kişisel bakımı yapıldı. Ardından eğitmenler tarafından mini bir konser verildi.yöresel oyun havaları eşliğinde halaylar çekildi Son olarak değerli büyüklerimiz ebru sanatını deneyimleriyle diler Huzur evine adeta huzur havası yaşattılar. Şahinbey HEM müdürü Memduh Cihan Sosyal Sorumluluk projelerine  devam edeceklerini belirtirken etkinlikte görev alan tüm eğitmenlere  ve Huzurevi müdürü Ahmet Nadir Toprak’a teşekkürlerini sundu.