25 Nisan 2024

ÖZPİNECİ; "GAZİANTEPSPOR'UN İSMİNİ KİMSE ALAMAZ"

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci yayın grubumuzu ziyaret etti. Gaziantepspor'un konuşulduğu ziyarette Özpineci, ilginç açıklamalarda bulundu.

haber/Photo_1630928674552.jpg
Trend Medya Grubunu ziyaret eden Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci, yayın grubu başkanımız Ökkeş İşçi ile bir araya geldi. Gaziantepspor'un hukuki sürecin sürdüğünü anlatan Özpineci, Gaziantepspor'un haklarına el uzatan kişiler ve kurumlarla sonuna kadar mücadelelerini devam ettireceklerini söyledi.
"AKINAL BU YANLIŞTAN DÖNSÜN"
Gaziantep'in en büyük markasının Gaziantepspor olduğunu kaydeden Özpineci, sözlerini şöyle sürdürdü; "Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı sayın Cevdet Akınal, Gaziantepspor'un markasını üzerine geçirmek için kimden talimat aldı bilmiyorum. Derhal bu yanlıştan dönmesi gerekmektedir.
Bu davranışı Gaziantep'te sayın Akınal'a itibar kaybettirmekten başka birşey getirmez. Başvurusunu geri çekmesini tavsiye ediyorum. Çünkü şehrin ismiyle markalaşmış bir ismi alması asla mümkün  değildir" dedi. 
"HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN"
Cevdet Akınal'ın, Gaziantepspor'dan çok kulüp başkanlığını yaptığı Gaziantep Futbol Kulübünün sorunlarıyla ilgilenmesi gerektiğinin altını çizen Mutlu Özpineci, "Gaziantep Futbol Kulübünün almış olduğu sonuçlar tesadüf değildir.
Şu an son derece kötü bir futbol sergileyen Gaziantep Futbol Kulübünün Başkanı kendi kulübünün kötü gidişatını bırakıp bizim Gaziantepspor'umuzla uğraşıyor. Herkes işine baksın, biz Gaziantepspor'umuzu her zaman yaşatacağız" dedi.
GAZİANTEPSPOR TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
Gaziantepspor'un taraftar kitlesinin her geçen gün giderek arttığını kaydeden Özpineci; "Yaptığımız kamuoyu yoklamasında ve yine sosyal medya üzerinden yapmış olduğumuz ankette Gaziantepspor Türkiye'de birinci sıraya oturmuştur. Açmış olduğumuz 'Gaziantepspor'umuz Ranta Kurban Edilmesin' başlıklı kampanyamızla 350 bin tıklama ve yorum rekoruna ulaştık. Tüm Türkiye Gaziantepspor'un arkasındadır. Siyasi iradenin bunu gözden geçirmesini düşünüyorum" şeklinde konuştu. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP