17 Mayıs 2024

Ökkeş İŞÇİ Yazdı / Gurur Duyduk...

BEN GAZİANTEPLİLERİ GÖZLERİNDEN NASIL ÖPMEM Kİ; ONLAR YALNIZ GAZİANTEP'İ DEĞİL TÜRKİYE'Yİ DE KURTARDILAR.

haber/Photo_1638708968912.jpg
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Gaziantepliler için söylediği bu muhteşem söz ile başlamak istedim bu haftaki yazıma...
 
Son derece tempolu ve bir o kadar da gurur verici bir haftayı geride bıraktık. 
Gaziantep Valiliği koordinesinde, Gaziantep Modeli ile başlatılan ve Gaziantep'in kurtuluşunun 100. Yılına özel olarak başlattığı “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyası İstanbul Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla düzenlenen harika bir törenle noktalandı. Gaziantep Valiliğinin derslik sayısındaki eksikliği tamamlamak için başlattığı kampanyaya tam 122 hayırseverimiz beklenen sayının üzerinde destek vererek hayır duası aldılar. Allah hepsinden razı olsun. 
 
Programı takip için gittiğimiz Haliç Kongre Merkezinde göğsümüz kabardı. Gurur duyduk. Gaziantep Valiliğinin Başlattığı bu anlamlı kampanya her türlü takdire şayan. Başta Valimiz Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin olmak üzere emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyor, şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Eğitim alanında önemli adımlar atan Gaziantep'in derslik sayılarının artmasıyla birlikte başarısını daha da üst seviyelere taşıyacağına inancım tam.
 
Törenin yapıldığı Haliç Kongre Merkezinde Gaziantep'ten ve Gazianteplilerden övgü ile bahseden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salondaki o cümlelerini duysaydınız eminim ki sizinde göğüsünüz kabarırdı. Gurur duyduk, şeref duyduk. Bu mutluluğa, bu gurura bizleri de ortak eden Gaziantep Valiliğine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
 
Gaziantepli olarak çok şanslı olduğumu düşünenlerdenim. Tarihi şan ve şerefle dolu memleketimin 25 Aralık'ta düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını kutlayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Allah'tan bir mani olmaz ise kurtuluş günümüzde de bizleri yalnız bırakmayarak Gazi şehrimize gelecek. 100. Yılımızı hep birlikte kutlayacağız inşallah. Ben bu vesile ile Nice 100. yıllara diyor ve hepinize sağlıklı, mutlu haftalar diliyorum...