22 Mayıs 2024

MHP'li Fatih Yunus Gönülleri Feth Etti

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Gaziantep Milletvekili adayı Fatih Yunus, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Yunus, vatandaşlardan da tam not alıyor.

haber/Photo_1683545532901.jpg
FATİH YUNUS, GÖNÜLLERDE TAHT KURDU
Seçim ziyaretlerine devam eden Fatih Yunus, Elektronikçiler Odası Başkanı Cafer Nahırcı ve C&A Eğitim, Danışmanlık hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Aksu'yu ziyaret etti. Gittiği her bölgede yoğun ilgi gören başarılı aday Fatih Yunus, yine bu ziyaretinde de gönülleri feth etti.
"MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ"
Çaldığı her kapıda vatandaşları ve esnafı dinleyerek Partisi için destek isteyen Fatih Yunus, milletvekilliği görevine getirildiği takdirde insanların talep ve isteklerinin her daim takipçisi olacağını söyledi. Yunus, milletimizin her zaman emrindeyiz diyerek
"İşimiz hizmet, sevdamız Türkiye" mesajını verdi.
"BEN HALKIN ADAYIYIM"
Sürekli olarak halkın içerisinde olduklarını söyleyen Fatih Yunus, "Halkımızın talep ve istekleri doğrultusunda seferber olmuş durumdayız. Bugün bir vekil adayı olarak onların içinden çıktığımı, yıllarca onlarla beraber aynı havayı soluyup, aynı pazarlarda alışveriş yaptığımı asla unutmayacağım. İnşallah 14 Mayıs seçimleri sonrasında da Rabbim milletvekili olmamı nasip ederse, yine aynı şekilde vekaletini aldığım insanların talep ve isteklerinin takipçisi olacağım. Bugün burada elektronikçiler odası başkanı Cafer Nahırcı ve C&A Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Aksu'yu ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ