24 Nisan 2024

Mehmet Şahade; "Türkiye'de Değişim Olacak"

Türkiye Değişim Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Şahade seçimlerin beklenilen günden daha erken yapılacağını iddia etti. Türkiye Değişim Partisi olarak yarın yarın seçim olacakmış gibi il ve ilçe teşkilatları olarak hazır olduklarını söyledi.

haber/Photo_1666783905066.jpg
"ERKEN SEÇİM OLABİLİR"
Türkiye Değişim Partisi'nin Gaziantep İl Başkanı Mehmet Şahade çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genel Seçimlerin gününden önce yapılacağı yönünde açıklamalarda bulunan Şahade, iktidarında bu yönde hazırlıklarını tamamladığını söyledi.
"ASIL ANKET SONUÇLARI SANDIKTAN ÇIKACAK"
Türkiye Değişim Partisi olarak gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını anlatan Mehmet Şahade sözlerini şöyle sürdürdü; 
"Türkiye Değişim Partisi olarak genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'ün önderliğinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz.. Seçimlerin gününden önce olacağını düşünüyoruz. Ama biz her zaman yarın seçim olacak gibi çalışmalarımızı yürüttük. Şu an herkes anket yaptırıyor. Asıl anketin sonuçları seçim günü sandıktan çıkacaktır" diye konuştu. 
"ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI
Özelikle gençlerin Türkiye Değişim Partisine yoğun bir katılım sağladığını anlatan Şahade, "Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül gençlerimizin büyük beğenisini kazanmış bir insan. Özellikle sosyal medyadan sayın genel başkanımıza büyük destek veriyorlar. Bunun yanında yine partimize ciddi şekilde katılımlar sürüyor. Artık değişim zamanı ve genel seçimlerde bunu herkese göstereceğiz"dedi.