18 Mayıs 2024

Mehmet Hanifi Öztoprak İlgi Odağı Oldu

Mehmet Hanifi Öztoprak, vatandaşları ve esnafı dinleyerek, Yenilik Partisi için destek istedi. Milletvekilliği görevinde de insanların talep ve isteklerinin takipçisi olacağını söyleyen Öztoprak, her zaman milletimizin emrindeyiz mesajı verdi.

haber/Photo_1683478469516.jpg

Yenilik Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Hanifi Öztoprak, seçim gezisini aralıksız olarak sürdürüyor. Yardımseverliği ile tanınan Öztoprak, vatandaşlardan da tam not alıyor.

Partisi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalar yapan Mehmeh Hanifi Öztoprak, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Sürekli olarak esnaf gezisi ve ziyaretler gerçekleştiren Öztoprak, "Biz ismimizdende anlaşıldığı üzere yeniliklerin partisiyiz. Ülkemize yeni bir soluk getirmek için varız. İşimiz hizmet, sevdamız Türkiye" dedi.

Yenilik Partisi'nin halkın partisi olduğunun altını çizen Öztoprak; "Sürekli halkın içerisindeyiz. Onların taleplerini karşılamak için Yenilik Partisi olarak seferber olmuş durumdayız. Bugün bir vekil adayı olarak onların içinden çıktığımı, yıllarca onlarla beraber aynı havayı soluyup aynı pazarlarda alışveriş yaptığımı unutmayacağım.

İnşallah 14 Mayıs seçimleri sonrasında da Rabbim milletvekillik görevini nasip ederse, yine aynı şekilde vekaletini aldığım insanların talep ve isteklerinin takipçisi olacağım" diye konuştu.

- Haber Merkezi -