08 Mayıs 2024

İnternet Medya Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah’tan Miletvekili Aday Adayı Oktay İyisaracı’ya Kınama

​​​​​​​28.Dönem İYİ Parti Gaziantep Milletvekilli Aday Adaylığı başvurusu yapan Oktay İyisaracı’nın vermiş olduğu davet basın camiası tarafından tepkiyle karşılandı.

haber/Photo_1679252321150.jpg

Oktay İyisaracı, ‘’28.Dönem için Gaziantep'ten Milletvekilli Aday Adaylığı başvurumu 17.03.2023 tarihinde yapmış bulunmaktayım. Bu kapsamda 21.03.2023 Salı Saat 16:30 da İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı Binasında Basın açıklamamızı yapacağız. Siz değerli ama her şeyden önce ilkeli haber yapan basın mensuplarımız davetlidir.’’  davetinde bulundu. 

İyisaracı’nın, ‘’Siz değerli ama her şeyden önce ilkeli haber yapan basın mensuplarımız davetlidir.’’ notu İnternet Medya Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah’tan tepki geldi.  Başkan Sabah, ‘’Oktay Özsayıcı’nın vermiş olduğu davet İnternet Medya Cemiyeti olarak kabul edebileceğimiz bir durum değildir. Gazeteciliğin ilkelerini belirlemek ne Özsayıcı’nın ne de başka kendi bilmez kişilerin haddine değildir. Gazetecileri kendince sınıflandırmaya çalışan Özsayıcı’yı kınıyor ve sevgili basın arkadaşlarımın da bu hadsiz davete icabet etmemeleri konusunda protestoya davet ediyorum.’’ dedi.

Kaynak Linki = https://www.memohaber.com/haber/internet-medya-cemiyeti-baskani-okkes-sabahtan-miletvekili-aday-adayi-oktay-iyisaraciya-kinama-58821