26 Nisan 2024

Hokeyin Kaplan’ları Avrupa Şampiyonası’nda İlk Maçı 4-0 Kazandı

Avrupa Açık Alan Erkekler Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Erkek Hokey Takımı Slovenya’nın Predanovci kentinde gerçekleştirilen şampiyonada ki ilk karşılaşmasında ev sahibi Slovenya’nın HK Triglav Predanovci takımını 4-0 yenerek adını liderliğe yazdırdı. Erkek takımıyla birlikte Slovenya’da şampiyonayı takip eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan alınan sonuçtan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek kadın ve erkeklerde ilk maçları kazandıklarını ifade etti.

haber/Photo_1632477327328.jpg

23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Slovenya’da başlayan EuroHockey Club Challenge II, Men Slovenya’da ilk maçını ev sahibi takımla yapan Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı karşılaşmayı 4-0’lık skorla kazanarak adını başarı listesine yazdırdı. Türkiye’nin Avrupa’daki en önemli temsilcisi olan Gaziantep Poligücü Spor Kulübü 23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Erkekler Açık Alan Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında Türkiye’yi temsil ediyor. Bugün Hırvatisan’ın Zelina kasabasında katıldıkları ilk maçı kazanan Gaziantep Polisgücü Kadın Takımının ardından erkek takımının da Slovenya’da ilk maçını 4-0 kazanması Türkiye’de büyük yankı uyandı. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan her iki takımın ilk maçlarını galibiyetle tamamlamasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu, Avrupa’ya kazanmak için geldiklerini ifade ederek “Bugün çifte mutluluğu yaşıyoruz. Hırvatistan’da kadın takımımız ilk maçında Galler’i 6-0 yendi. Slovenya’da da erkek takımımız ev sahibi takımı 4-0 yenerek bize çifte mutluluk yaşattı. Yürekten kutluyorum sporcularımı. Milletimize iki şampiyonluk kupası sözümüz var. İnşallah iki kupayı da getireceğiz. Bize bu gün bu mutluluğu yaşatan kadın ve erkek takımı sporcularımızı teknik heyetimizi kutluyor teşekkür ediyorum” dedi. Gaziantep Polisgücü Spor Antrenörü Mustafa Karalar da ilk maçı kazanmanın kendileri için büyük bir güven oluşturduğunu, bu şansı iyi kullanacaklarını ifade ederek sporcuları kutladı. Bugün gerçekleşen karşılaşmada Gaziantep Polisgücü Spor ’un gollerini Ali Akın, Akif, Celal ve Furkan attı.

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Genel sekreteri İsmail Eryoldaş’ta zorlu bir maç oynadıklarını ve takımın Avrupa’nın en güçlü takımını yendiklerini ifade ederek sporcuları ve teknik heyeti kutladı.