29 Nisan 2024

"Gaziantep'te Fatma Şahin, Rıdvan Fadıloğlu, Mehmet Tahmazoğlu Zaferi..."

haber/IMG_20190401_103643_1.jpg

Aylardır yoğun bir şekilde gece gündüz demeden her köyü, mahalleyi, sokağı adım adım gezerek bire bir vatandaşlara ulaşan Fatma Şahin ektiğini Pazar günü yapılan seçimlerin sonun da büyük bir başarıya imza atarak Gaziantep'in ilk kadın büyükşehir belediye başkanlığı ünvanını da böylelikle elde tutmaya devam etmiş oldu .

Fatma Şahin. Şahinbey ve Şehitkâmil belediye başkanları sıkı bir çalışma neticesinde oylarını arttırarak yerlerini muhafaza ettiler. Halk yapılan hizmeti görerek ak partiye gereken desteği verdi. Gaziantep e kadın elinin değecek olması bir çok kesim tarafından taktirle karşılandı.

En sıkıntı yaşanılacak sanılan Şehitkamil bölgesin de ise başkan Fadıloğlu sürpriz yaparak Şehitkâmil de oy patlaması yaptı. 

Şahinbey bölgesinde oldukça rahat olan başkan Tahmazoğlu ise gücünü korumayı başardı. Her zaman olduğu gibi kazanan yine ak parti, Kazanan Gaziantep, kazanan Türkiye oldu. Başkanlarımızı cani gönülden kutlar yeni dönem de Gaziantep’i bölmeden zengin fakir ayrımı yapmadan çifte standart ‘a yer vermeden eşit bir şekilde hizmet götüreceklerine cani gönülden inanır çalışmaların da başarılar dilerim. 

işte seçim sonuçları

AK Parti'nin eski bakan Fatma Şahin'i aday gösterdiği Gaziantep en rahat kazandığı illerden biri oldu. Şahin %53.99 oy alırken en yakın rakibi %26.13 de kaldı. Şahinbey belediye başkanı Mehmet tahmazoğlu ,% 60.18 alırken Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise %53.67 aldı…