29 Mart 2024

GAKATAD Başkan’ı Mezine Sırakaya, “Sporun Birleştirdiği Güçlü Kadınlar”

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği (GAKATAD) Başkanı Mezine Sırakaya, inişlerin ve çıkışların olduğu 2022 yılına veda ederken 2023 yılının huzur sağlık ve başarı getirmesini temenni etti.

haber/Photo_1672325783452.jpg

“Her yeni yıl bir başlangıçtır” diyen Sırakaya, “Hedeflerimize ulaşmak için yeni yılın bir fırsat olduğunu düşünüyorum. 2022 yılında spor adına bazen üzüldük bazen sevindik. Geride bıraktığımız 365 günün müreffeh yarınlar için bize sunduğu ders niteliğinde ki yaşanmışlıkları 2023’te yaşamamayı diliyorum. 

Spor insanları birleştiren ortak bir dildir. Bu dili doğru konuşmak, doğru anlatmak bizim vazifemizdir.

Mutlu yarınlara ulaşmamız için yeni başlangıçlar ve fırsatları yaratmak için 2023’te daha çok çalışacak ve hedefimize başarıyla ulaşacağız. Gaziantepli ve Gaziantep’te yaşayan tüm ailelerimizi 2023’te tribünlerde görmek ve sporda buluşan gönüllerin mutluluğunu paylaşmak en büyük dileğimizdir” dedi.

BİRLİK VE DAYANIŞMA HASSASİYETİMİZİ TRİBÜNLERE TAŞIDIK

Sırakaya; Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği olarak 2023 yılında da ilk günkü heyecan ve aynı bakış açısı ile aynı sinerji içerisinde hareket edecek, birlik ve dayanışma hasletlerimizi daha çok geliştirmeye gayret edeceğiz. Kurulduğumuz günden bu yana birlik ve dayanışma hassasiyetimizi tribünlere taşıdık. 

İnanıyorum ki, güzel şehrimiz “Gaziantep” sahip olduğu muazzam potansiyel sayesinde tribünleri dolduracak. Ufku geniş, yarınları umut dolu ve geleceği aydınlık bir Gaziantep için bir araya gelen biz kadınlar “Güçlü Kadın Güçlü Gaziantep” sloganı ile tüm ülkeye örnek teşkil edecek çalışmalara imza atacağız” diyerek 2022 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, 2023 yılına umutla gireceklerini, Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği’nin ne kadar önemli adımlar attığını görmeyenlerin göreceğini belirtti. 

2022’YE DAMGA VURDUK

2022 Yılı içerisinde derneğin faaliyetlerini anlatan Sırakaya: “Biz 2022 yılına çok güzel anılarla veda ediyoruz. Faaliyetlerimizle tüm Türkiye’ye örnek bir dernek haline gelmeyi başardık. Derneğimiz Gaziantep’in spor camiasını “Bu yüzden Gaziantep” etkinliği ile bir araya getirdi. Düzenlediğimiz konser ile üyelerimizi bir araya geldi. Gaziantep’in yetiştirdiği Kadın Sporcular sergisi açtık. Eğitimler düzenledik. Gaziantep’i daha iyi tanımak ve tanıtmak için tarihi mekanlara gezi düzenledik. 

Gaziantep’in süper Lig takımlarının maçlarına ailelerimiz ile kar demeden, kış demeden katılım sağladık. Üye sayımızı iki kat arttırdık. Maraton koşusunda yerimizi aldık. Spor ve spora dair etkinlik düzenleyerek kadın futbolunu konuştuk. Gaziantep Milletvekillerimiz başta olmak üzere Türkiye’nin tanınmış sanatçılarına ve oyuncularına Gaziantep FK Formasını takdim ederek şehrimizin tanıtımına katkı sağlamaya çalıştık. Kadın içinde bulunduğu her toplantı ve platformda yönetim olarak yer aldık. 

Etkinliklerimiz saymakla bitmez. @gazisehirkadintaraftarlar instagram ve twitter hesaplarımızdan çalışmalarımızı takip etmeniz mümkün. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in Kadın Taraftarlara ücretsiz bilet sağlaması bizi çok mutlu etti. Kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sırakaya: “Başta vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, derneğimize gönül vermiş 300’den fazla kadın ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesin emeklerine sağlık. Sesimizi duyurmamıza ve kamuoyu ile bizi bütünleştiren değerli basın mensuplarımızın, hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.