27 Nisan 2024

Dr.ERSİN ARSLAN’A HÜZÜNLÜ TÖREN

*Görevi başında şifa dağıttığı bir hasta yakını tarafından vahşice öldürülen Dr. Ersin Arsan, ölümünün 10. Yılında görev yaptığı hastanede hüzünlü bir şekilde anıldı. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı İbrahim Çelikkıran ‘’Artık O hep 30 yaşında. Çünkü umutlarını, gelecek hayallerini o gün o kanlı önlüğünde bıraktı.’’ Diye konuştu.

haber/Photo_1650277667923.jpg

Şifa dağıttığı hastanın yakını tarafında görevi başında öldürülen Dr.Ersin Arslan, görev yaptığı hastanede, çalışma arkadaşları tarafından düzenlenen törende dualarla anıldı. 

HAYALLERİNİ O GÜN O KANLI ÖNLÜĞÜNDE BIRAKTI 

Törende konuşan Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı İbrahim Çelikkıran, sağlık çalışanlarına yapılan saldırıların son bulmasını ümit ettiklerini belirterek ‘’Aradan 10 yıl geçmesine rağmen acısı hale taze. Yıllar ve mevsimler hızla geçiyor, yaş alıyoruz, ama Ersin hocamız yaşlanmıyor. Artık O hep 30 yaşında. 

Çünkü umutlarını, gelecek hayallerini o gün o kanlı önlüğünde bıraktı. Özveri ile tedavi ettiği hastasının yakını tarafından vahşice katledildi. Düşünülmeden ve acımasızca. Peki hayatını kaybeden gerçekten Ersin Arslan mıdır? Kısa yaşamında hayatına dokunduğu ve şifa bulmasına vesile olduğu hastalar ile o hastaların aileleri ve meslek hayatındaki binlerce insanın hayatı değimlidir. Özveri ve titizlik içerisinde hazırlanılmış, halk için yetiştirilmiş, bir hayatın canice koparılıp alınmas tüm insanlığın ölümünden başka ne olabilir ki’’ diye konuştu.

MESAİ ARKADAŞLARI UNUTMADI

Dr. Ersin Arslan Eğtim ve Araştırma Hastanesi Bahçesi’nde düzenlenen anma törenine Başhekim Prof.Dr. Serdar Türkmen, İdari Ve Mali İşler Müdürü Mehmet Akmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Gündüz’ün yanı sıra hastane çalışanları katıldı.