28 Nisan 2024

DR. AZİZ MURAT HATİPAĞAOĞLU GAZİANTEP'TE

Türkiye Değişim Partisi Gölge Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Aziz Murat Hatipağaoğlu Gaziantep'e gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

haber/Photo_1666191342346.jpg
İl Teşkilatı ile birlikte şehrin çeşitli bölgelerinde incelemelerde bulunan Hatipağaoğlu, Gaziantep'in son dönemlerde modası haline gelen Seksenler Evi'ni ziyaret etti. 
HATİPAĞAOĞLU SEKSENLER EVİNE HAYRAN KALDI
Türkiye Değişim Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Şahade ve Gaziantep il yönetimi ile birlikte 80 yıllara ait ürünleri inceleyen Dr. Murat Hatipağaoğlu, Değişim Partisi'nin her gün geçtikçe daha büyüdüğünü ve Genel Başkanları Mustafa Sarıgül önderliğinde parti olarak çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirdiklerini söyledi. 
"YALAN HABERE HEPİMİZ KARŞIYIZ"
"YENİ FİKİRLER ÖZGÜRLÜKLE OLUR"
Son günlerde sıkça konuşulan basın yasası hakkında da açıklamalarda bulunan Hatipağaoğlu, "Olay çok net. Tabiki yalan haber iftiraya hepimiz karşıyız. Bunun için zaten caze kanunu her zaman vardı. Burda amaç farklı. Bir ülkede özgürlük ne kadar genişler ise ülke zenginleşir. Bu çok nettir. Yeni fikirler özgürlükle olur. Biz yalan haberler ile tabiki sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yeni fikirler için özgürlük şarttır. Bu yasa Türkiye'yi geriye götürecektir. Medyanın haber verme özgürlüğünü ve bizlerin haber alma özgürlüğünü engellemek doğru bir karar değildir" dedi. 
- Haber Merkezi -