27 Nisan 2024

BAŞKAN ŞAHİN'DEN, MAREV'E ZİYARET

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep’te faaliyet gösteren Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret ederek vakıf üyelerine görev başkanlık görevi süresi içerisinde gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgiler verdi. Mardinli Sanayici İş İnsanı Mahsum Altunkaya Başkan Şahin’in sadece Gaziantep’e değil bölge ve ülkeye yönelik önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade ederek yeni dönemde de kendisini Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini ifade etti.

haber/Photo_1710858931043_4.jpg

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını arttıran Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalarını sürdürürken bu kez de Gaziantep’te faaliyet gösteren Mardinliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikarslan, Mesut Bozatlı ve beraberlerindeki heyette hazır bulundu. MAREV Başkanı Abdülkerim Arslan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sürdürülebilir hizmetler için Başkan Şahin’in önümüzdeki dönemde de seçilerek görevine devam etmesi gerektiğine inandıklarını ifade ederek Başkan Şahin’e başarılar diledi. Mardinli Sanayici İş İnsanı Mahsum Altunkaya’da Başkan Fatma Şahin’in kente yönelik hizmetlerini büyük bir dikkatle ve takdirle izlediklerini ifade ederek “Siyaset alanındaki kentin ve ülkemizin önemli isimlerinden birisi olan değerli Başkanımız Fatma Şahin Gaziantep’in birçok alanda gelişmesi ve kalkınması için mega projelere imza atmış ve insanlar arasında bir ayrım gözetmeksizin gerek kentimizin gerse bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmiştir. Gaziantep’in önünde büyük mega projeler bulunmakta ve bunların gerçekleşebilmesi için 1 Nisan sabahı da Başkanımız Fatma Şahin’in Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam etmesi gerekmektedir. Bizler gerek sanayici iş adamları olarak gerekse bu kentte yaşayanlar olarak Sayın Şahin’in yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam etmesini istiyor ve kendisini destekliyoruz” dedi.

MAREV Gaziantep İçin Büyük Bir Şans

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin’de MAREV’in Gaziantep için büyük bir şans olduğunu ve MAREV’in geçmişten günümüze sergilediği duruşun yanı sıra özellikle sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın yanı sıra eğitime verdiği önemin takdire şayan olduğunu ifade ederek hizmetlerinden dolayı MAREV Başkanı Abdülkerim Arslan’ın şahsında MAREV üyelerini kutladığını ifade etti. Karılıklı görüş alışverişinin sonunda günün anısına çekilen hatıra fotoğrafın ardından Başkan Şahin MAREV binasından ayrıldı.