25 Nisan 2024

AK PARTİ ŞEHİTKAMİL FIRTINA GİBİ...

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve ekibi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Ak Parti Şehitkamil'in çalışmalarına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'da eşlik ediyor.

haber/Photo_1655157619909.jpg
Gazeteci Ökkeş İşçi ile bir araya gelen Mehmet Yılmaz, partisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sürekli sahada olduklarını kaydeden Yılmaz, takım halinde her kesime ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. 
ALKIŞLAR FADILOĞLU'NA...
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmadığını ve çalışmalarda üstün rol oynadığını anlatan Yılmaz, şunları söyledi:
"Göreve geldiğimiz günden buyana kesintisiz olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizden geldiği kadar herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu özverili çalışmalarımızda Şehitkamil Belediyemizin değerli ve başarılı başkanı Rıdvan Fadıloğlu'da bizlere büyük destek veriyor. Kendisine şahsım ve teşkilatımız adına çok teşekkür ediyorum"dedi. 
"DURMAK YOK, YOLA DEVAM"
Genellikle ev, esnaf, ve oda ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Yılmaz, "Vatandaşlarımızın sorunlarına yerinde çözüm olmak amacıyla sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde onların sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüyor ve elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Onlardan aldığımız güç ve dua ile yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu gayretli çalışmalarımızda elini taşın altına koyan herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun. Durmak yok yola devam" şeklinde konuştu. 
SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM OLUYORUZ...
Şehitkamil belediyesi ile harika bir koordinasyon içerisinde çalıştıklarını belirten Yılmaz, "Şehitkamil Belediyemizin çok sevilen bir başkanı var. Gittiğimiz her yerde sevgi seli ile karşılanıyoruz. Sağolsun Rıdvan Başkanımız sorunlara anında cevap veriyor. Hep beraber el ele verecek çıktığımız bu yolda Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.
- Haber Merkezi -