26 Nisan 2024

Üniversiteli Gençlerden Örnek Davranış

haber/Photo_1566033977928.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2019 yılını ''Gönüllülük Yılı'' ilan etmesiyle günleri birbirine iyilikte yarışarak bağlayan Gaziantep Gençlik Merkezi Gönüllüleri kurban bayramını da es geçmedi!

17 üniversiteli gencin katılımıyla paylaşma, kardeşlik ve sevgiyi ete kemiğe büründüren gençler ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı ailelerin kapılarını kendi imkanlarıyla topladıkları kurban eti, kitap, oyuncak, kıyafet ve erzakla çaldı.

Gençler yaşlılar ve çocukları da unutmayıp, bayramlaşma kültürünü hatırlatmak için şeker ve tebessümleriyle sokaklara çıktılar. Ardından huzurevi ziyareti ile bizlerin gönül sultanı yaşlılarımızı ziyaret ettiler.

Son olarak üzerine bastığımız toprağın her zerresini borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi anarak etkinliği bitiren gençlerimiz, bayram üzerine hasbihal ederek ayrıldı.

Güzellikleri paylaşmak ve çoğaltmak için bir vesileydi bayram gönüllerin gönüllülerine. Sizler de onlar gibi gönüllerin kapasını çalabilirsiniz, tek yapmanız gereken ise Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezlerine uğramak!

-Haber Merkezi-