26 Nisan 2024

Favori Güzellik Salonu İlgi Odağı Oldu

Gaziantep'in gözde güzellik salonlarında Favori Güzellik Salonu bay - bayan tüm kesmin ilgi odağı haline geldi. Cazip fiyatları ve kaliteli hizmetiyle 7'den 70'e tüm Gazianteplilerin beğenisini kazanan Favori Güzellik, branşında uzman ekibiyle müşterilerinden tam not alıyor.

haber/Photo_1600515342875.jpg

Gazimuhtarpasa Bulvarı Degirmiçem Mahallesi'nde hizmet veren Favori Güzellik Salonu dalında uzman ve başarılı ekibiyle Gazianteplilere hizmet vermeye devam ediyor. Hijyene ve temizliğe son derece önem veren Favori, uygun fiyatlarıyla da müşterilerinin yüzünü güldürüyor.  

FAVORİ İLE GÜZELLİĞİNİZE GÜZELLİK KATIN

Favori Güzellik Salonu İşletme Sahipleri Süreyya Çimen Aydaş ve Aysun Aydaş, yaptıkları ortak açıklamada, vatandaşların Favori'ye olan ilgisinin çığ gibi büyüdüğünü söyledi. Süreyya ve Aysun Aydaş, merkezlerinde bir çok seans uygulamarının yapıldığını ifade ederek şunları söyledi: 

"Hizmete açıldığımız günden buyana son derece yoğun ilgi görüyoruz. Müsterilerimizin yoğun ilgisi ve yine onların memnuniyeti bizleri çok mutlu ediyor. Favori Güzellik Salonu ailesi olarak işimizi son derece özvereli şekilde yapıyoruz. Salonumuzda lezar epilasyon, prosyonel cilt bakımı, dermapen tedavisi ve leke ve ben silme, depilasyon, kalıcı makyaj, kirpik perması, ipek kirpik gibi seanlar uygulamaktayız. Başarılı sonuçlar elde ettiğimiz seanslarımızı denemeleri için tüm Gazianteplileri merkezimize bekliyoruz"dediler. 

MEDİKAL CİHAZ SATIŞI DA FAVORİ'DE

Öte yandan lazer epilasyon ve medikal kozmetik cihazlarının satışını ve teknik servis hizmeti verdiklerini de ifade eden Süreyya ve Aysun Aydaş, "Hepsi son sistem medikal ve lazer epilasyon cihazlarınında satışını yapmaktayız. Bunun yanında yine profesyonel ekibimizle teknik servis hizmeti sunuyoruz. Hem cihazlarımızın, hem de uyguladığımız seanslarımızın her zaman arkasındayız" şeklinde konuştular. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP