20 Nisan 2024

Yıldızlar Yemekte Buluştu

Birinci Amatör Liginin güçlü ekibi Işın Boru Yıldızspor, yeni sezona yeni ve güçlü bir yönetim oluşturarak girmeye hazırlanıyor.

haber/Photo_1595977051031.jpg

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Ceylan, kulüp yöneticilerine, teknik heyete ve futbolculara Kırkayak Antep Evinde yemek vererek görüş alışverişinde bulundular.

 

HEDEFİMİZ BÖLGESEL LİGİ

Işın Boru Yıldızspor yeni sezon için güçlü kadro oluşturmak için şimdiden kolları sıvadı. Verilen yemekte Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Ceylan ve yöneticiler neler yapılması gerektiği hakkında teknik ekiple toplantı yaparak görüş alışverişinde bulundular. Toplantı sonrası açıklama yapan Cafer Ceylan, Işın Boru Yıldızspor Kulübü yönetimine talibim, eğer kısmet olur görevi devir alışsak ben ve yönetimimle beraber kendimize bir hedef koyduk. Yeni sezon için hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu bunun için ise gereken çalışmayı yapacaklarını belirtti. 

 

TFF’NİN KARARI BEKLENİYOR

Geçtiğimiz 2019-2020 futbol sezonu birinci amatör ligi B grubunda başarılı bir sezon geçiren Işın Boru Yıldızspor liderin 2 puan gerisinde yarışı sürdürürken, pandemi covid 19 nedeniyle ligin bitimine 5 hafta kala TFF tarafından durdurulan liglerin kararının açıklanmasını bekliyor. TFF’den eğer olumlu karar çıkarsa yeni sezonda Süper Amatör Liginde mücadele edecek.