26 Nisan 2024

Vodafone'den Maraton Koşusu

Vodafone, 7 Nisan Pazar günü 14’üncü kez koşulacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu öncesi hazırlık koşusu düzenledi. Vodafone’un yarı maratona katılacak koşu takımında ünlü oyuncular Merve Oflaz ve Begüm Kütük de yer alıyor.

haber/Photo_1554142870381.jpg

30 Mart 2019 – İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafındanVodafone’un isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonu öncesi hazırlık koşusu yapıldı. Koşuya ünlü oyuncular Merve Oflaz veBegüm Kütük de katıldı. Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Esra Süzme’nin ev sahipliğinde düzenlenen yarı maratona hazırlık koşusunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Vodafone Maraton Takımı, yarı maraton için yaptıkları hazırlıkları paylaştı ve tüm İstanbullulara “Gelin hep birlikte sağlık için koşalım” çağrısı yaptı.

 

10 bini aşkın sporcu bekleniyor

Dünyanın en iyi 10 yarı maratonundan biri olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, Tarihi Yarımada’da 7 Nisan Pazar günü yaklaşık100 ülkeden 10 binin üzerinde sporcunun katılımıyla koşulacak. Dünyanın en hızlı parkurlarından birine sahip olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda sporcular, Yarı Maraton (21K), 10K ve Business Maratonkategorilerinde yarışacak.

 

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nun kayıtları 29 Mart’a kadar devam edecek. Bu tarihe kadar kayıt yaptıramayanlar, 5-6 Nisantarihlerinde Bayrampaşa Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek Yarı Maraton Fuarı’nda geç kayıt yaptırabilecek.

Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonu hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt içinwww.yarimaraton.istanbul adresi ziyaret edilebilir.