09 Mayıs 2024

Mustafa Öztürk, Yazdı / Ne Olacak Bu Gaziantep FK'nın Hali

Liglerin açılmasından bu yana yani 5 haftalık periyotta her zaman şunu söyledim bu takımda bir koordinasyon, uyum, saha içi ve dışı birliktelik yok. Takımın içerisindeki başıboşluğu düzeltecek, krizlerde elini taşın altına koyacak ne bir oyuncu ne bir yönetici nede yeni gelende dahil teknik ekip yok. Anlayacağınız bu sezon Gaziantep şehrini futbol adına doyuracak bir takım yok.

haber/Photo_1695223308956.jpg

Her kesim taraflı tarafsız, futboldan anlayan anlamayan herkes ne olacak bu Gaziantep FK’nın hali diyor. Bende çok merak ediyorum. Erdal hocadan sonra peş peşe transferler yapıldı. Kaleci ve golcü alındı. Madem bunlar olacaktı Erdal Hocanın günahı neydi?

Sumudica; ‘Kayseri maçı sonrasında takımla 5 antrenmana çıktım, 4 yeni transfer geldi ki kendisinin istediği oyuncular. 2 tane milli takımdan dönen oyuncumuz vardı.’ gibi şeyler söyledi. O kadar anlamsız şeyin içerisinde tek söylediği doğru UYANMAMIZ gerek cümlesiydi. Gerçekten de bu takımın ve şehrin biran önce UYANMASI gerek. Lig’de 5 hafta geçmiş 0 puanı olan takım Gaziantep FK.

Yönetim ve başkan umut dolu mesajlar veriyor. Hepimiz okuyoruz, dinliyoruz. Umutlandırıcı söylemler. Özellikle ikinci yarı ortaya konan futbol için, herkes ‘çok iyi’ diyor. Kayserispor’da tıpkı bizim gibi teknik adam değişikliği ile haftaya başlamıştı. Üstelik transfer yasağı olan kadrosunu güçlendiremeyen bir takımdı. Tüm bu eksiler Kayseri’deyken teknik direktörü yeni, oyuncuları yeni Gaziantep FK’yı net bir skorla yendi. Tabela da ve puan tablosunda sadece ikinci yarıda iyi oynayana puan vermiyorlar.

Bu hafta ligin en zayıf halkalarından İstanbulspor ile oynayacağız. Bu maçtan da galip gelemezsek kime ne anlatacağız. Bu kez bahanemiz ne olacak. Kaldı ki daha önce İstanbulspor maçlarını da izledim ve bizden daha derli toplu ve akıcı bir oyun ortaya koyuyorlar. İnşallah yeneriz diyelim. Umut fakirin ekmeği bandır bandır ye…