29 Mart 2024

Kadın Taraftarlar Best Of Gaziantep'te Buluştu

Kurulduğu günden buyana yaptıkları başarılı çalışmalar ile adından sıkça bahsettiren Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üye sayısını her geçen gün artırarak emin adımlar ile ilerleyişini sürdürüyor.

haber/Photo_1642890490142.jpg
Gaziantepli kadınları futbola teşvik etmek amacıyla kurulan dernek yaptığı aktiviteler ile büyük alkış topluyor.
Önceki gün Green Park Otelde düzenlenen Best Of Awards Gaziantep gecesine katılan Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Üyeleri Halk Müziğinin güçlü sesi Songül Karlı ve yine Ünlü Model Tuğba Özay'a taraftar forması hediye etti. Özay ve Karlı kadın taraftarların her zaman yanında olduklarını söyleyerek dernek başkanı Mezine Sırakaya ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler. Geceye katılanlar arasında uykular haram oldu şarkısı ile milyonların beğenisini kazanan Fatih Bulut'ta vardı. 
Derneğin her geçen gün büyüdüğünü ve üye kayıtlarında ciddi yükselme olduğunu kaydeden Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya şunları söyledi;
"Kadın taraftarlar olarak Türk Futbolunun her zaman yanındayız. Biz Türkiye'nin tek kadın taraftarlar derneğiyiz. Tribünlerde artık kadın taraftarlarımızın da tezavruatlarını duymak bizi çok mutlu ediyor. Bugün burada sanatçılarımız Songül Karlı ve Tuğba Özay ile bir araya gelerek onlara taraftar formamızı hediye ettik. Onlarda her zaman bizimle olduklarını dile getirdiler. Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği olarak başarı merdivenlerini emin adımlar ile çıkıyoruz" şeklinde konuştu.   
Haber: Ökkeş İŞÇİ / Gaziantep