27 Nisan 2024

İş Adamı Toktaş’a, GSYİAD Üyelik Beratı

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantı ile birlikte her yıl geleneksel olarak düzenlenen Törende yeni üyelere Üyelik Beratları verilirken Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta bulunan Özhan Canaydın Salonu’nda yapılan Törene Gaziantep’ten İş İnsanı Şükrü Toktaş’da katılarak GSYİAD Üyelik Beratı’nı aldı.

haber/Photo_1706709892158_3.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan ve 1905 GSYİAD üyeleri toplantıya katılım sağlarken, İş adamı Şükrü Toktaş’a Üyelik Berat’ını GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kaçmaz verdi.

Gaziantep’te bünyesinde Eğitim, İnşaat, Otomotiv ve Oto kiralama gibi bir çok alanda faaliyet gösteren ve başarı çıtasını her geçen gün daha da artıran Adanzy Group Yönetim Kurulu Başkanı Genç girişimci Şükrü Toktaş, Gaziantep ve Ülke ekonomisi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu ülke de bir taşın üzerine kim bir taş koyuyorsa Allah o insanlardan razı olsun. Globalleşen dünya da hem Gaziantep hem de ülkemiz için daha çok çalışmamız gerekiyor.

İşimizde yaptığımız İnovasyonlar ile dijitalleşen dünya da kendimizi sürekli yenilememiz ve hızla değişen ve gelişen dünyaya adapte olmamız gerekiyor. Mevcut işlerimizi geliştirip büyütürken, yeni insan iş gücüne, yeni istihdamlara yer vermek zorundayız. Çalışan sayımız 1 iken 10, 10 iken 100, 100 iken de 1.000 yapma hedefiyle çalışmak zorundayız. Bugün her zamankinden daha fazla yapacakları yatırımlarla Ülkemizi her daim daha ileriye götürecek, cesur çalışkan yeni yatırımlardan korkmayacak ülkemizin gücüne güç katacak, üretim ve istihdamlara yer verecek Girişimcilere ihtiyacımız vardır”. dedi.