30 Nisan 2024

Gaziantepspor İçin Gözler Umut Yılmaz'a Çevrildi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Gaziantepsporlu taraftarlara çağrıda bulunarak Kırmızı Siyahlı takımın tekrar yeşil sahalara dönmesi konusunda canla başla mücadele edeceğini söyleyen ve yine seçim öncesinde Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci'yi de ziyaret ederek taraftarın hem oyunu hemde yoğun ilgisini çeken Şehitkamil Belediye Başkanı Av. Umut Yılmaz'ın ilerleyen günlerde takım için nasıl bir yol izleyeceği şehirde merak konusu oluşturdu.

haber/Photo_1712523195407_2.jpg
Yıllardır Gaziantepspor için mücadele ve büyük uğraşlar veren klüp başkanı Mutlu Özpineci ile birlikte takımı tekrar yeşil sahalara hazırlamayı planlayan başkan Umut Yılmaz'ın Şehitkamilspor'un ismini değiştirerek Gaziantepspor yapmayı planladığı iddia edildi. 
Seçim süreci boyunca Gaziantepspor'a gönül vermiş  taraftarların da Umut Başkana büyük umutlar bağladıklarını ve yine başkanın şehrin takımını bir an önce yeşil sahalara döndürmesini bekledikleri öğrenildi.
Klüp başkanı Mutlu Özpineci ile yapılan anlaşma sonrasında Kırmızı Siyahlı Şahinlerin, eski günlerine dönmesi bekleniyor. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP