27 Nisan 2024

Gaziantepspor Geri Dönüyor...

CHP Şehitkamil Belediyesi Başkan Adayı Av. Umut Yılmaz, Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci'yi ziyaret etti. Gaziantepspor'un konuşulduğu ziyarette Mutlu ve Yılmaz, anlaşmaya vararak Gaziantepspor'u yeşil sahalara döndürme kararı aldılar.

haber/Photo_1711653243874_2.jpg

En kısa zamanda Gaziantepspor taraftarları ile takımı buluşturmak için karar alan Başkan Mutlu Özpineci ve CHP'li Yılmaz, Gaziantepspor'un eski günlerine tez zamanda ulaşacağını kaydettiler. 

Canla başla takımı hazırlamak için kolları sıvadıklarını kaydeden Klüp Başkanı Mutlu Özpineci, "Gaziantepsporlu taraftarlarımız yıllardır bir özlem içerisindeler. İnşallah çok yakın zamanda Gaziantepspor'umuzu tekrar yeşil sahalarda sevenleri ile buluşturacağız. Bugün sevgili başkan adayımız Umut Yılmaz'ın bizlere yapmış olduğu ziyaretten ötürü ziyadesi ile memnum oldum. Başkanımız da inşallah göreve geldiği takdirde takımımız için ciddi bir oluşum sağlayacak. El birliği ile kentin öz evladı olan Gaziantepsporumuz eski günlerine kavuşacak. Oldukça kararlı ve istikrarlı bir ilerleyiş sürdürüyoruz. Çok yakın zamanda Gaziantepsporumuz büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Değerli başkan adayımız Umut Yılmaz'a da çıktığı başkanlık yarışında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yılmaz, ise Gaziantepsporun şehrin en büyük markası olduğunu belirterek "Takımımızın eski günlere dönmesinde ne gerekiyorsa sonuna kadar seferber olacağız. Tüm şehir el ele vererek Gaziantepspor'umuzu süper lige taşıyacağız" dedi. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP