19 Mayıs 2024

GAZİANTEPSPOR'DAN BEKİR ÖZTEKİN'E ZİYARET

Kısa süre önce yeşil sahalara dönme kararı alan ve yönetim kurulunu oluşturarak kararlılığını kamuoyu ile paylaşan Gaziantepspor ilk ziyaretini Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin'e yaptı.

haber/Photo_1715107421520_2.jpg
Kulüp başkanı Mutlu Özpineci önderliğinde Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin'i ziyaret eden Gaziantepspor yönetimi misafirperverliği ve yakın ilgisinden ötürü Öztekin'e, teşekkür ettiler.
Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise Gaziantepspor'un sahalara dönme kararının çok sevindirici olduğunu söyleyerek, "Gaziantepspor'umuzun her zaman yanındayız. Yeşil sahalara dönme kararı alan efsane takım hepimizi mutlu etmiştir. Hayırlı olsun diyor ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 
Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci ise yakın ilgi ve alakasından ötürü başkan Öztekin'e teşekkür ederek, "Öncelikle başkanımıza yeni görevinde başarılar diyorum. Çıktığımız bu yolda ve bu önemli süreçte başkanımızın yanımızda olması bizlere ayrı bir güç kattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Gaziantepspor'umuzu en kısa sürede hak ettiği noktaya taşıyacağız" dedi. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP