29 Mart 2024

Sahnelerde Adnan Orhan Rüzgarı…

Pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte düğün salonlarının açılması müzik sektörünü de canlandırdı. Uzun zaman sahne alamayan sanatçılar yeniden sahnelere döndü.

haber/Photo_1625503484285.jpg

Gaziantep’in yetiştirdiği önemli sanatçılardan Adnan Orhan da güçlü sesi ve yılların verdiği sahne tecrübesi ile düğün sezonunun açılmasının ardından eğlence hayatının aranılan isimlerinden biri oldu. Sanatçı adeta fırtına gibi eserken Gaziantep dışında Türkiye’nin bir çok ili başta olmak üzere Yurtdışında da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

"Gaziantep’li olmakla gurur duyuyorum"

Gaziantep’in sadece tarihi, kültürü ve yemeği ile değil müzik kültürü ile de çok önemli bir kent olduğunun altını çizen Sanatçı Adnan Orhan, Gaziantepli olmakla gurur duyduğunu ifade ederek, bir kez daha dünya ya gelsem yine Gaziantepli olmak isterdim dedi ve şunları söyledi:   “ Gaziantep,te konser verdiğim zaman hep ayrı bir mutluluk yaşıyorum. İsterim ki Gaziantepli yetkililerimiz bir konser veya etkinlik gibi geceler de Gaziantepli sanatçılarımızı tercih etsinler. Ben bu şehirde bir yerlere geldim. 8 yaşımdan beri sahnelerdeyim ilk kaset çalışmam 13 yaşında oldu. Küçüklüğümden beri şarkı söylemeyi çok seviyorum. O yaşlarda aile ortamında önemli günlerde hep bana şarkı söyletirlerdi. O günden bu güne sahnelerdeyim. Hemşehrilerimin her zaman yanlarındayım.”

 Eylül ayında Yeni Single geliyor.

Pandemi yasaklarının olduğu dönemde müziği asla bırakmadığını ekibi ile birlikte repertuar çalışmalarına devam ettiğine değinen Ünlü Sanatçı Adnan Orhan, yeni parçalar hazırladıklarını da söyledi. Eylül ayında tek şarkılık bir single çalışması yapacağının müjdesinin veren Orhan, “ Ona yanarım isimli çok özel bir şarkımız olacak bu çalışmada. Türkiye’nin önemli iki müzik adamının bir eseri olan bu parça inanıyorum ki sevenlerim tarafından çok beğenilecek ve bir de klip çekeceğiz.” Dedi.

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP