20 Nisan 2024

'Öyle De Yok' Yoğun İlgi Gördü

Avrupa'da yaşayan ve Türkiye'yi sanat dalında en iyi şekilde temsil eden Gaziantepli sanatçı Mehmet Doğan'ın 'Öyle de yok' isimli yeni albümü çıktı.

haber/Photo_1612020868733.jpg
Birbirinden güzel şarkıları ile Türkiye ve Avrupa'da müzik severlerin büyük beğeni ile dinlediği Mehmet Doğan, yeni albümü Öyle de yok'u hayranları ile buluşturdu. Türkiye'nin önemli hocalarından Kenan İlgen'in imzasının bulunduğu albümün klibinde ise Türkiye'nin ünlü Sanatçılarından Tuğba Özay, rol aldı. 
Sözü ve müziği kendisine ait 200'e yakın eseri olduğunu ifade eden başarılı sanatçı Mehmet Doğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
"Müziğe çok küçük yaşlarda merak sardım. Ben Gaziantep doğumluyum. Yıllardır Avrupa'da yaşamımı sürdürüyorum. Tabi zaman zamam Türkiye'ye gelerek Gaziantep, Mersin, İstanbul, Adana ve yavru vatan Kıbrıs'ta da sahne alarak konserler düzenliyorum. Ben bir iş adamıyım ancak müzik benim hayatımın vazgeçilmez bir parçası durumda. İnşallah pandemi yasaklarının sona ermesiyle birlikte Türkiye'ye gelerek yine güzel şarkılar ile dinleyicilerimize güzel konserler vereceğiz. Başta Gaziantep olmak üzere tüm Türkiye'ye selam ediyorum" dedi.
'Öyle De Yok' adlı albümün yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Doğan, "Son derece profesyonel bir şekilde hazırladığımız bu yeni albümde Kenan İlgen hocayla çalışmanın mutluluğu ve heyacanı içerisindeyim. Yine şarkılarımı okumam da benden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen İbrahim Dizler'e de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Tuğba Özay ile kamera karşısına geçmek gerçekten mutluluk verici kendisine de sizin aracılığınız ile sonsuz sevgilerimi gönderiyorum. 'Öyle de Yok dinleyicilerim tarafından çok sevildi. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. 
 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP