27 Nisan 2024

İş ve Sanat Dünyası Bu Galada Buluştu

Gaziantep’te 3.’sü düzenlenen “Best Of Gaziantep Awards" ödülleri ‘Doğayı Koru Doğa’nı Koru’ temasıyla düzenlenen gece ile sahiplerini buldu. Geceye Mehmet Ali Erbil, Aslı Kökçe, Fatih Bulut, Ömer Danış, Nadide Sultan, Yeliz Yeşilmen, Tiktok Fenomeni YTL Osman, Murat Çelik, Nez ve kırmızı halı sunucusu Nevide Çiçek gibi ünlü isimler damga vurdu.

haber/Photo_1701426362129.jpg

Organizatörlüğünü yapımcılığını üstlenen Mola Saati Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Melek Budak, Ali Yollarda programı ile bilinen ve Haber Muhabiri Ali Göksular’ın üstlendiği organizasyon Gaziantep’te 3. kez düzenlendi. The Green Park Hotel ev sahipliğinde yapılan yılın enlerinin belirlendiği gece ünlü sanatçıların ve ulusal basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil ve Aslı Gökçe’nin yaptığı gecede bu sene 15 kategoride toplam 34 ödül sahibini buldu.

Bu yıl ödüle layık görülen Gaziantep’in iyi firma ödülleri ise, “Yılın en hızlı yükselen markası Mamato baklavaları, cilt uzmanı alanında Filiz Coşkun, en iyi çıkış yapan marka ismi Yasemin Özdemir, En başarılı organizasyon markası Pelin Organizasyon Pelin Anackaya, Oto elektrik Jet Oto Miktat Kicikoğlu, en başarılı Unesco markası Ciğerci Mustafa Erkan Ayık, en iyi traktör markası Alpaslan Grup Erkunt Traktör Mehmet Alpaslan, Yılın ev dekorasyon markası Stella avize Tuncay Alper, yılın en başarılı turizm yatırımcısı The Green Park Hotel Adil Üstündağ, yılın en başarılı yılın en başarılı sunucusu ve diksiyon eğitmeni Murat Barık, Haber Ajansı İhlas Haber Ajansı, yılın en başarılı haber Muhabiri özel haber A Haber Mehmet Geçgel, en başarılı Haber Kameramanı özel haber A Haber Mehmet Ali Bağ, en başarılı özel haber muhabiri Habertürk Bekir Mert, yılın en dikkat çeken gazetecisi Haberler.com Ahmet Furkan Başdemir, Yılın en başarılı açık hava reklamcısı AY Medya Mustafa Özzorlar. ”

Geceye ünlü yağmuru

Mehmet Ali Erbil, Aslı Kökçe, Fatih Bulut, Ömer Danış, Nadide Sultan, Yeliz Yeşilmen, Tiktok Fenomeni YTL Osman, Murat Çelik ve Nez, kırmızı halı sunucusu Nevide Çiçek gibi ünlü isimler damga vurdu.

“Gaziantep’e yakışacak şekilde bir gece yapıyoruz”

Gecenin yapımcılığını üstlenen Mola Saati Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Melek Budak, “Bu yıl 3’üncüsünü düzenliyoruz. Her yıl bir temamız oluyor, bu yıl ki temamız ise ‘Doğayı Koru Doğanı Koru’ ile insan doğasını ele aldık. Aynı zamanda doğamızı da korumamız gerektiği için ele aldık. Değerli basın mensubu, sanatçılar, fenomenler ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerimiz burada bu yıl yine Green Park Otel ev sahipliğini yapıyor” ifadelerine yer verdi.

“Bu yıl 15 kategoride ödüller verdik”

Gecenin yapımcılığını üstlenen Ali Yollarda programı ile bilinen ve Haber Muhabiri Ali Göksular, “Bu yıl 15 kategoride 34 ödül vereceğiz. “Best Of Gaziantep Awards”’ın bu yıl 3.’sünü düzenledik. İnşallah bu 4-5 olacak. Bizim burada amacımız Gala Gecesindeki amaç Gaziantep’teki işadamlarıyla ve sanatçılarımızla bir araya gelmek ve eğlenceli bir ortam oluşturmaktır. Şuan içerideki coşku artmaya başladı. Biz Gaziantep için elimizi taşın altına koyduk. Her zaman iyisini yapmaya çalışıyoruz. İleri de daha neler yapabiliriz, daha iyi nasıl olabilir hedefimiz o’dur. Bu yıl 34 dalda ödül vereceğiz. Basın mensubu ve sanatçılarımıza 15 kategori de verilecek. Bizim amacımız burada insanlara ödül vermek değil biz Gaziantep’te önde gelen iş insanlarına bir Gala Gecesi ve eğlence tadında bir ortam oluşturmaktır” diye konuştu. Gece Nez konseriyle sona erdi.