28 Mart 2024

Elektronikçiler İnovasyon Yaptı...

Gaziantep Elektronikçiler Odası Başkanı Cafer Nahırcı, esnaf kefalet kooperatiflerinin verdiği kredilerin esnafa can suyu gibi geldiğini söyledi.

haber/Photo_1668492454502_1.jpg
Kısa süre önce yapılan oda seçimleri ile oy çokluğunu alarak Elektronikçiler Odası Başkanlığı koltuğuna oturan Cafer Nahırcı, çalışmalarına hızlı başladı. Elektronikçi esnafına yönelik yeni projelerin yolda olduğunu anlatan Nahırcı, Elektronik sektörünü daha da üst noktalara taşımak için mücadele verdiklerini kaydetti. 
Son günlerde Esnaf Kredi kooperatiflerinin verdiği krediler ile sadece elektronikçi esnafının değil, tüm esnafın yüzünün güldüğünü anlatan başarılı oda başkanı Cafer Nahırcı, "Kredi kooperatiflerinin şu an verdiği krediler ile esnafımız bir nebze olsun rahatladı. Can suyu olan bu kredilerin geri  ödemelerinde tüm esnafımıza bol kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu. 
 
"ESNAFIMIZ SÜREKLİ KENDİNİ YENİLİYOR"
Elektronik sektörünün hızla büyüdüğünün de altını çizen Nahırcı, "Gelişen ve hızla ilerleyen teknolojiye esnafımız elinden geldiğince uyum sağlamaya çalışmakta. Esnafımız sürekli olarak kendini yeniliyor ve geliştiriyor. Teknolojiye ayak uydurarak sürekli inavasyon yaratan esnafımızı kutluyorum" dedi. 
- Haber Merkezi -