29 Mart 2024

Akın Telekom, Teknoloji Severlerin İlgi Odağı Oldu

Açıldığı günden buyana Gazianteplilerin ilgi odağı olan Akın Telekom, son sistem cihazlarıyla özellikle gençlerden yoğun ilgi görüyor.

haber/Photo_1597579032020.jpg

Her markadan cep telefonu satışı yapan ve yine Türk Telekom hattı üzerinden 6 ve 12 aya varan taksit imkanları ile telefon alma fırsatı sunan Akın Telekom, aynı zamanda teknik servis imkanı da sunuyor. 

Akın Telekom İşletme Sahibi Mehmet Milli ve Mehmet Yaşar, ortak yaptıkları açıklamada özelikle genclerin son dönemde teknolojiyi yakından takip ettiklerini söyledi. Milli ve Yaşar, son dönemlerde telefon satışlarının arttığını dikkati çekerek, "Vatandaşlarımız teknolojiyi oldukça yakından takip etmekte. Zaman internet çağı olduğundan müşterilerimizde interneti en iyi şekilde kullanabilecekleri telefonları tercih ediyorlar. O nedenle son sistem cizhazlar birinci tercihleri oluyor" dediler.  

Akın Telekom olarak birçok cihazın satışını yaptıklarını anlatan Mehmet Milli ve Mehmet Yaşar, birbirinden güzel telefon çeşitlerimizi görmeleri için tüm hemşerilerimizi Akyol Mahallesi Atatürk Bulvarı No 93/E ( Tuğcan Oteli ) çarpraz karşısındaki isyerimize bekleriz. Ayrıca müşterilerimiz bizlere 0507 548 89 87 Nolu telefon ile ulaşabilirler."

Haber Merkezi