27 Nisan 2024

C&A Eğitimde Sınır Tanımıyor

haber/Photo_1569506202198.jpg

Gaziantep'te hizmete açıldığı günden buyana Eğitim alanında yaptığı faaliyetler ile adından söz ettiren C&A Eğitim Danışmanlık emin adımlar ile ilerlemesini sürdürüyor. Kursiyerlerine verdiği değişik branşlardaki eğitimler ile tanınan C&A'ya vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor. 

C&A EĞİTİM & DANIŞMANLIĞA İLGİ ARTIYOR

Cemil Aksu, yönetiminde faaliyet ve çalışmalarına devam eden C&A Eğitim ve Danışmanlık başarıdan başarıya koşuyor. Verdiği eğitimler sonrasında kursiyerlerine verdiği Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar ile meslek ve iş kapısı açan C&A kursiyer sayısını da her geçen gün arttırıyor. 

AKSU'DAN GAZİANTEPLİLERE ÇAĞRI

C&A Eğitim ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Aksu, yaptığı açıklamada en büyük amaçlarının gençleri meslek sahibi yapmak istedikleri olduğunu söyledi. Profesyonel ve uzman kadroları ile kursiyerlerine en iyi şekilde eğitim verdiklerini açıklayan Aksu, Gazianteplileri C&A'ya beklediklerini söyledi. 

AKSU "UŞAK'TAKİ SALDIRIYI KINIYORUM"

Cemil Aksu, son olarak Uşak'ta bir sürücü kursunda direksiyon eğitimi esnasında bir magandanın saldırısına maruz kalan eğitmenlerle geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, olayı esefle kınadığını söyledi.  

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP