26 Nisan 2024

YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİNE PAZARLAMA VE REKLAM SEMİNERİ

Gaziantep Üniversitesi İslâhiye Meslek Yüksekokulu tarafından “Pazarlama ve Reklam” konulu seminer düzenlendi.

haber/Photo_1672237415530.jpg

Düzenlenen Seminerde Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu konuşmacı olarak katıldı.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda düzenlenen seminerde, Yüksekokul Lojistik Yönetimi, İşletme Yönetimi ve Muhasebe ve Vergi programı öğrencilerinin yanısıra, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Kankaya, Öğr. Gör. Bilal Erdoğan, Yüksekokul Sekreteri Bayram Çakmak, Dr. Ahmet Enes Sağın ve diğer yüksekokul personelleri katıldı.

Öğr. Gör. Bilal Erdoğan tarafından organize edilen seminerde Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Modern Pazarlama ve Reklam tekniklerini anlattı.

Nazmi Özkoyuncu müşteri odaklı çalışmaların zorunluluklarına dikkat çekerek şunları söyledi; “İşletmelerde pazarlama stratejilerinde bir yarış ve kalite var, yavaş giden kaybeder, bu nedenle kişilerin, şirketlerin pazarlama ve reklam konusunda kendilerini yenilemeleri ve müşteri odaklı çalışmalar yapmaları zorunlu ve gerekli olduğunu” dile getirdi. Reklam ve mecraları hakkında açıklamalarda bulunan Özkoyuncu, reklamın yararlarını anlatarak Dolphin Ajans tarafından hazırlanan ulusal ve uluslararası reklam filmlerinin hikayesini ve sonuçlarını anlattı.

Özkoyuncu; öğrencilere alanlarında ihtisaslaşmalarını, halkla ilişkilere önem vermelerini ve küreselleşen dünyamızda dijitalleşmeyi çok iyi anlamalı ve okumalarını ve mutlaka e-ticareti öğrenmelerini tavsiye etti.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ve oldukça keyifli bir ortamda geçen seminerde öğrenciler merak ettikleri konular hakkında Özkoyuncu’ya sorular yönelttiler.

Seminer sonunda Nazmi Özkoyuncu’ya Yüksekokul Müdürü adına Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Kankaya tarafından teşekkür belgesi ile Pazarlama Dersi Hocası Öğr. Gör. Bilal Erdoğan tarafından da hediye takdim edildi.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Filiz ÇOPUROĞLU düzenlenen seminer hakkında şunları söyledi: “öğrencilerimize teorik bilgilerin yanısıra, sahada uzman konuklar davet ederek sahanın tanıtılması ve sahada uygulanan pratik bilgileri de onlara sunmaya çalışıyoruz. Yüksekokulumuzda böyle güzel seminerler devam edecektir. Seminere katkı sağlayan Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu’ya ve Öğr. Gör. Bilal Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.