28 Nisan 2024

NAMIK BAYDAR SOFRASI LEZZETLERİ İLE BÜYÜLÜYOR

Hazırladığı muhteşem yemek çeşitleri ile Gaziantepli vatandaşların damak tutkusu haline dönüşen Namık Baydar Sofrası sunduğu lezzet şöleni ile alkışları üzerinde topluyor. 7 den 70'e herkesin uğrak noktası haline gelen Namık Baydar Sofrası konsepti ve hijyenik ortamıyla da yine müşterilerinden tam not alıyor.

haber/Photo_1669372965045.jpg
GASTRONOMİNİN YILDIZI 'NAMIK BAYDAR SOFRASI'
Batıkent Mahallesi'nde bir süre önce hizmete açılan Namık Baydar Sofrası muhteşem lezzetleri ile müşterilerini adeta büyülüyor. Günlük olarak 70 çeşit yemek ve tatlının çıktığı Namık Baydar Sofrası Gastronomi'ye de önemli değerler katıyor.
NAMIK BAYDAR SİZLERİ BEKLİYOR 
Namık Baydar Sofrası işletme sahibi Namık Baydar yaptığı açıklamada işyerlerine ilginin çığ gibi arttığını söyledi. Namık Baydar Sofrası'na gelenin bir kez daha geldiğinin altını çizen Baydar, yemek ve tatlı çeşitlerinde oldukça iddialı olduklarını kaydetti.
Hemen hemen hiç bir yemeğin olmadığı Namık Baydar Sofrası'nda günde iki defa yemek çıktığını anlatan Baydar, "Hizmete açıldığımız günden buyana vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yüksek. Her fırsatta bizlerden duyduğu memnuniyeti dile getiriyorlar. Onların bu memnuniyeti bizleri de son derece mutlu ediyor ve daha iyiyi yapmamız için bizleri sürekli olarak yeniliyor. Günde 70 çeşit yemek çıkarıyoruz.
Müşterilerimiz işyerimize geldiklerinde mutlaka kendi damak tatlarına göre bir yemek çeşidini bulabiliyor. Ekip olarak yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Birbirinden güzel yemek çeşitlerimizin tadına bakmaları için herkesi Namık Baydar Sofrası'na bekliyoruz" şeklinde konuştu.
- Haber Merkezi -