07 Mayıs 2024

MHP'DE FATİH YUNUS'A, KESİN GÖZLE BAKILIYOR

İslahiye ve Nurdağı'nın sevilen İsimlerinden Fatih Yunus Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den aday adayı olduğunu duyurdu.

haber/Photo_1680634743212.jpg
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlerde MHP'den aday adayı olduğunu açıklayan Fatih Yunus, Hak, Hukuk ve Adalet için bende varım dedi.
İş insanı ve sağlık sektörünün yakından tanıdığı Fatih Yunus, "Türkiye 14 Mayıs 2023’te Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler için sandık başına gidecek. Kalan kısa süre öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonuçlanan aday adaylığı süreci ile binlerce isim 28. dönemde milletvekili olmak için siyasi partilere resmi müracaatlarını yaptı. Bende o isimlerden birisiyim. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın" dedi.
FATİH YUNUS PROJELERİ İLE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
MHP'den Gaziantep Milletvekili olmak için başvuruda bulanan Yunus, "Partimiz ve Başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin önderliğinde her bir dava arkadaşımız kendisini hizmet için halkına ve ülkesine adamış kişilerdir. Böylesi kutsal bir görev için verilecek her türlü hizmete talibim. Dolu dolu projelerimiz ile geliyoruz. Özellikle gençlerimize yönelik ileriye dönük süper projelerimiz mevcut. Ben deprem bölgesinde depremi yaşamış bir aday adayıyım. Sıkıntıları çok iyi biliyor ve yakından takip ediyorum. Özellikle depremin çok etkilediği bölgeler arasında yer alan Nurdağı ve İslahiye'yi tekrar canlandırmak en büyük arzumuz. Gençlerimizin bu bölgeyi terk etmemeleri için yeni iş imkanları oluşturacağız. İnsanların o bölgede bana olan sevgilerini biliyorum bu beni ziyadesiyle mutlu etmekte. Hemşerilerimizin sorun ve sıkıntılarına anında müdahale etmek için aday oldum. Buradaki en büyük mevzu insanların yüreğine dokunmak. Siyasete de vatandaşlarımıza hizmet için katıldım" dedi. 
"ÜLKEME VE MİLLETİME AŞIK BİR İNSANIM"
Küçük yaşta ülkü ocaklarında görev aldığını anlatan Fatih Yunus, "Bizim davamıza olan sevdamız daha okul yıllarında başladı. Benim derdim memleket sevdası. Ben bu ülkenin küçücük bir çakıl taşına dahi aşık bir insanım. Teşkilatımızın ve milletimizin emrindeyim Yapılacak olan seçimler şimdiden ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. 
Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP