19 Mayıs 2024

Metanet Katmer Eşsiz Lezzeti İle Büyülüyor

Gaziantep'in vazgeçilmezleri arasında olan Katmer yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Eşsiz lezzeti ile damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakan katmer, Gaziantep mutfağı ve kültüründe önemli rol oynuyor.

haber/Photo_1666851872432.jpg
Gaziantep'in köklü ve ünlü firmalarından olan Metanet Katmer, müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Hazırladığı muhteşem katmerler ile damaklara adeta lezzet şöleni sunan Metanet Katmer, yerli turistler kadar yabancı turistlerin de gözdesi haline geldi. 
Gültekin Şerif Babacan ve Bünyamin Babacan kardeşlerin önderliğinde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte hizmet vermeye başlayan Metanet Katmer hijyenik ortamı ile de dikkat çekiyor. Güler yüzlü personelleri ile müşteri memnuniyetini en üst safhada tutan Metanet Katmer, katmer severlerin tercih ettiği mekanlar sıralamasının başında yer alıyor. 
Gültekin Şerif ve Bünyamin Babacan kardeşler yaptıkları ortak açıklamada Gazianteplilerin katmere olan ilgisinin oldukça yüksek olduğunu söylediler. Günün her saati katmerin tüketildiğini anlatan Babacan Kardeşler sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Gaziantep mutfağında ve kültüründe önemli bir yeri olan Gaziantep katmeri, kahvaltının yanı sıra günün her saatinde tüketiliyor. Kaymak ve Antep fıstığını buluşturan katmer, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin damaklarını da şenlendiriyor. Her kültürün kendine özgü bir katmeri var. Gaziantep’in katmeri de fıstık, şeker, kaymaktan oluşan bir katmerdir. Katmer önceleri Gaziantep’te sabah kahvaltılarında yenilen bir gelenekti. Günümüzde ise tatlı niyetine tüketiliyor. Bire bir organik ürünler ile taş fırında yaptığımız leziz katmerlerimizin tadına bakmaları için herkesi Suyabatmaz Mahallesi'nde bulunan Metanet Katmere bekliyoruz"şeklinde konuştular. 
- Haber Merkezi -