29 Mart 2024

GİMDER YÖNETİMİ REKTÖR DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

Gaziantep İnternet Medya Derneği (GİMDER) Yönetim Kurulu, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şehmus Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette GİBTÜ ile internet medyası arasındaki ilişkiler ve ortak yapılabilecek projeler konuşuldu.

haber/Photo_1679496022199.jpg

DEMİR: GELECEĞE BAKIYORUZ, YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü  Prof. Dr. Şehmus Demir, ziyarette üniversitenin hedeflerine yönelik açıklamalarda bulundu. Başında İslam yazan tek üniversite olduklarını belirten Demir, ‘’Öncelikle nazik ziyareti için GİMDER yönetimine teşekkür ediyorum. Üniversitemiz önemli bir misyon ile kuruldu. Bu aşamadan sonra önümüze bakarak üniversiteyi uluslararası alanda tanıtmayı kendimize hedef seçtik. Ekip ruhu ile kentteki tüm organlarla işbirliği içerisinde çalışarak başaracağımıza inanıyorum. ‘’ dedi. 

‘’İŞİNİ İYİ YAPANLARLA ÇALIŞIRIM’’

Üniversitenin tüm bölümleriyle ilgili çeşitli projeler hazırladıkları ve geleceğe dair yapacakları çok işin olduğuna dikkat çeken Rektör Demir şunları söyledi: ‘’Benim temel ilke işinde başarılı insanlarla çalışmaktır. Yeni bir üniversiteyiz ve önümüzde zorlu bir süreç var. Göreve geldiğimizde tüm arkadaşlarla konuştum. İşini iyi yapan ekip arkadaşımın dünya görüşüne bakmam. Hepimiz farklı düşünebiliriz ama işimizi iyi yapmak mecburiyetindeyiz. Bu şiar ile gerek basınımız, iş adamlarımız, yerel yönetimlerimiz ve kısacası kentin tüm organlarıyla ortak akıl ekseninde çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz.’’

SABAH: KENT YARARINAOLAN TÜM PROJELERDE DESTEĞE HAZIRIZ

Ziyaret konuşan Gaziantep İnternet Medya Derneği (GİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sabah ise, kent yararına olan tüm projelerde GİBTÜ’ye destek vermeye her zaman hazır olacaklarını söyledi. Rektörü  Prof. Dr. Şehmus Demir’in önceki görevlerinde başarılı olduğunu ancak GİBTÜ’nün yeni bir üniversite olması nedeniyle bu süreçteki hizmetlerin daha mühim olduğuna değinerek, ‘’Üniversiteler kentlerin en önemli dinamikleridir. Buralardaki yöneticilerimiz ufku ve güçlü öngörüleri  şüphesiz kentte pozitif etki oluşturuyor. Güzel çalışmalar yapılacağını ümit ediyoruz. Hocamıza ve ekibine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum’’ dedi. 

Gaziantep İnternet Medya Derneği (GİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sabah ziyaretin anısına Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü  Prof. Dr. Şehmus Demir’e bir şilt takdim etti ve beraber hatıra fotoğrafı çektirildi.