26 Nisan 2024

Fisun Köksal Sevenleriyle Buluşuyor...

Ekranların başarılı oyuncusu Fisun Köksal, yepyeni projeleri ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun ilk durağı ise İzmir olacak...

haber/Photo_1647950929642.jpg
Daha önce Yer Gök Aşk, Şefkat Tepe, Dila Hanım, Bordo Bereliler Sinema Filmi'nde rol alan ve yine çeşitli reklam filmlerinde kamera karşısına geçen Köksal, yepyeni projeler ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 
 
Adanalı sanatçı Fisun Köksal yaptığı açıklamada sinemaya küçük yaşlarda merak sardığını ve bu işe gönül verdiğini kaydederek şunları söyledi: 
 
SİNEMA AŞIĞI BİR KADIN
"Küçüklüğümden bu yana sinema aşığı bir insan olarak yetiştim. Yine ilkokul yıllarımda piyesler de oynayardım. Turizm Otel İşletmeciliği, daha sonra işletme ve son olarak aşığı olduğum Radyo Televizyon Programcılığı bölümünü okudum. Bir çok dizi ve reklam filmlerinde rol aldım. Şimdi ismini paylaşmak istemediğim sürpriz bir proje ile yine kamera karşısına geçeceğim. Yeni projemiz için çalışma arkadaşlarımız ile birlikte kolları sıvadık. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
-Haber Merkezi-