23 Nisan 2024

FADILOĞLU'NUN ÖĞRETMENLERE VERDİĞİ SÖZ NE OLDU?

Özellikle Halka karşı yapılan Sosyal destekler konusunda adeta sınıfta kalan Rıdvan Fadıloğlu’nun Başkanlığını yaptığı Şehitkamil Belediyesi bilindiği gibi ilk kez ilçede görev yapan Öğretmenlere 1500 Tl ödeme yapma sözü vermişti ama ödemeler her nedense Eğitim öğretim yılının başlamasının 3 haftasının neredeyse bitmesine rağmen Öğretmenlerin hesabına hala yatmadı.

haber/Photo_1664451163026.jpg

Sosyal Medya da ödemelerin hala yapılamaması nedeniyle bir çok eleştiriye maruz kalan Şehitkamil Belediyesi  bu tutumu ile büyük tepki görmeye devam ediyor.

Şahinbey ve Oğuzeli yaptı ama Şehitkamil Belediyesi Yapmadı

Sosyal destekler konusunda adeta Türkiye’de örnek Belediye gösterilen Mehmet Tahmazoğlu’nun Başkanlığını yaptığı Şahinbey Belediyesi İlçede ilklere imza atarak başarı üstüne başarıya imza atarken yine AK Partili olan Şehitkamil Belediyesi’nin halka yönelik sosyal desteklerde iyice etkisiz kalması nedeniyle Şehitkamil ilçesinde oturan vatandaşlarda oldukça dertli.

Şahinbey Belediyesi İlçede Üniversiteyi  kazanan öğrencilere 3000 tl sözü vererek ödemeleri yaparken Oğuzeli Belediyesi de  İlçede Üniversiteye ilk kez kazanan Öğrencilere 1500 tl ödemelerini Pazartesi itibariyle yapıyor.

Şehitkamil Belediyesi ise İlçede Üniversiteyi ilk kez kazanan Öğrencilere destek olmazken Farklı bir uygulamaya gitti ve İlçede görev yapan Öğretmenlere 1500 Tl verme kararı aldı ancak söz verdiği bu ödemeyi de şu ana kadar hala yapmadı. 

Fadıloğlu 8 Eylül’de Müjde diyerek duyurdu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Öğretmenlere vereceği desteği müjde diyerek kendi resmi Sosyal medya hesabından 8 Eylül tarihinde duyurmuştu ve Şehitkamil’de görev yapan Öğretmenlerimize 1500 tl destek vereceğiz demişti. Sosyal medyada ödemelerin yapılmaması nedeniyle sert tepkiler alan Şehitkamil Belediyesi  ise Öğretmenlere yönelik sosyal destek ödemesini ne zaman yapacak diye merak ediliyor. 

- Haber Merkezi -