20 Mayıs 2024

ÇALTANA'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Mersin'nin Tece İlçesinde bulunan 670 konutluk Çaltana Sitesi, ilk yıllarına kavuşuyor.

haber/Photo_1708247917118_3.jpg
Yenilenen yeni yüzü ve yapılan tadilatlar ile yaz ayına merhaba demeye hazırlanan sitede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
A - B ve C bloktan oluşan 3 site içerisinde yapılan boyama işlemlerinin tamamlanmasının ardından yine asansörlerinde kısa sürede hepsinin yenileneceği öğrenildi.
Çaltana Sitesi Başkanı Ahmet Gülel, gazetemiz yönetim Kurulu başkanı Ökkeş İşçi'ye yaptığı açıklamada şu ana kadar daha önce taahhüt ettikleri 14 asansörün 10 kişilik sıfır yapılacağını A blokta bulunan asansörün 1 tanesinin sıfır yapıldığını ve hazır olduğunu B ve C Blok'a da birer tane sıfır asansörün yaz ayına yetişeceğini söyledi.
Kapalı Garajın ise güçlendirme çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Gülel, "Deprem sonrası başlattığımız güçlendirme çalışmalarımızı tamamladık.
Şimdi ise zemini betonlama yaparak daha güzel bir hale getireceğiz. Yine site içerisinde bulunan bahçemizi eskisinden daha da güzel tanzim edilerek kullanıma açacağız. Çaltanada tek bir eksik giderilinceye kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çaltana'yı hak ettiği noktaya site sakinlerimiz ile birlikte taşıyacağız"dedi. 
 
- Haber Merkezi -