19 Mart 2024

Yıldızlar Sess'te Buluşuyor

haber/Photo_1569257246033.jpg

Erkan Havar'ın sahibi olduğu, Gaziantep Sess Club, başarılı bir yaz sezonunun ardından kış sezonunu açtı. Gaziantep eğlence dünyasının 1 numaralı ismi Sess Club, kış ayında da ünlü isimleri yine Gaziantepli müzik severler ile buluşturmaya hazırlanıyor. 

GAZİANTEP SESS, BOMBA GİBİ GELİYOR

Gaziantep'te açıldığı günden buyana Gaziantep ve bölge halkının en çok tercih ettiği mekanlar sıralamasına giren Sess Club ünlü sanatçıları Gaziantepliler ile buluşturmaya devam ediyor. Kış ayı hazırlıklarını tamamlayan Sess Ekibi yine harika organizasyonlara imza atacak. 

ERKAN HAVAR YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Yaz sezonun kapanmasıyla birlikte kış sezonu için hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Erkan Havar, yeni sezonda birbirinden ünlü sanatçıları yine Gaziantepliler ile bulusturacak olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Yeni sezon için ön bilgi veren Havar, sözlerini şöyle devam ettirdi. "Gaziantepli hemşerilerimizin Sess Clube olan ilgisi her yıl daha da yükselerek artmakta. Onların bu ilgisi bizleri son derece mutlu ediyor. Bizlerde Sess Ekibi olarak müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlıyor ve memnuniyetlerini en üst safhada tutmaya çalışıyoruz. Yeni sezon için yine Gaziantep'e ünlü sanatçılarımızı davet ettik. Kış ayı içerisinde şehrimize ünlü yağmuru olacağını şimdiden söylemek isterim" dedi. 

GAZİANTEP'E ÜNLÜ YAĞACAK

Serdar Ortaç, Hande Yener, Cengiz İmren, Murat Kurşun, Dilan Tatlıses, Kerimcan Durmaz, Tuğba Özerk ve daha bir çok sürpriz sanatçıların Sess Club'te sahne alacağını ifade eden Erkan Havar, 27 Eylül'de sanatçı Selin Ciğerci'nin sahne almasıyla kış sezonun startını vereceklerini belirtti. Havar, son olarak tüm Gaziantep halkını Sess'e beklediklerini söyledi. 

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP