29 Mart 2024

Ünlü Gazeteci Nurcan Sabur’dan Ali Babacan’a Çağrı

Ünlü Gazeteci Nurcan Sabur,”Fikriniz yok, proje üretemiyorsanız size de proje üretebiliriz" diyerek Deva partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a çağrıda bulundu.

haber/Photo_1604411047885.jpg

Bağımsız Türkiye Partisi Başdanışmanı ünlü gazeteci Nurcan Sabur Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a çağrı yaparak arzu ederseniz size de proje üretebiliriz.”dedi.

Ünlü Gazeteci Sabur, Türkiye’de siyasete yön veren, ortaya koyduğu plan ve projeleri ile kendisinden çok söz ettiren Merhum Genel Başkanımız Haydar Baş’ın aşırılmadık plan, proje ve söylemi kalmamıştı. Şimdide Genel Başkanımız Hüseyin Baş aynı kaderi yaşıyor. “dedi.

İmite ediyorsunuz, lütfen kaynak gösterin

Sabur, “1 Kasım 2020 tarihinde Genel Başkanımız Hüseyin Baş, “Kanal İstanbul'a harcanacak 100 milyar lira ile 1 milyon konut yenileyebiliriz... Kriz, çözümsüzlük değil, öncelikleri belirleyememe durumudur. Önceliklerimizi vatandaşımızdan yana kullanma vakti geldi.”twitini atması ve basında yankı uyandırmasının üstünden 24 saat geçmeden Ali Babacan aynı açıklamayı yapmasını yakıştıramadık. Madem plan, proje ve söylem üretemiyorsunuz.Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ın plan, proje ve söylemlerini imite ediyorsunuz, lütfen kaynak gösterin.”dedi.

Sabur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu kelimelre yer verdi,

Sayın Ali Babacan, ya Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ı çok iyi takip ediyor, ya da @TurkishIndy okuyor. Atamızın izinde, Haydar Baş’ın rehberliğindeki Bağımsız Türkiye Partinde proje çok. Şayet sizin fikriniz yok. Proje de üretemiyorsanız sizin içinde üretebiliriz!”diyerek çağrıda bulundu.