25 Nisan 2024

"ÜLKÜ OCAKLARI TÜRK MİLLETİ’NİN KUTLU YUVASIDIR"

haber/Photo_1565177232895.jpg

KAMUOYUNA;

Geçmişinde Ülkücü olmakla övünen İP Genel Başkanı Meral AKŞENER, partisinin kongresine MHP’ye ve Ülkücülere yönelik utanmadan, sıkılmadan ‘Haydut’ diyebilme gafletine düşmüştür. 

Bu hanımefendinin partisinin kongresinde kullandığı bu ağza alınmaz kelimeyi geçmişi MHP’de ve Ülkü Ocakları’nda bulunan sözde yol arkadaşları da alkışlarla karşılık vermiştir.  Bu duruma insanın ne aklı kabul edebilir ne de vicdanı rahat edebilir. Tek kelime ile yazıklar olsun!

Ülkü Ocakları ve MHP teşkilatlarının her türlü kurumsal kimliğini kullanarak Türk siyasi hayatında yer edinen bu şahsiyetlerin böyle alçalacak bir duruma düşmeleri su götürmez utanç verici bir durumdur!

Acaba bu şahsiyetlerin Türk ve Türkiye düşmanlarına yönelik herhangi bir platformda ‘Haydut’ dediğini duydunuz mu? 

Bu hanımefendi ve avaresinin, terörist başına ve onun HDP zihniyetine karşı bir gün dahi olsa açık açık bir tepki gösterdiğini duydunuz mu? Hayır!

Fakat İP’in başındaki bu şahsın ‘BU BAŞARIDA DEMİRTAŞ’IN KATKISI ÖNEMLİ’ dediğine tüm Türk Milleti şahit oldu. Yetmedi aziz vatanımızı bölmek isteyen bölücü terör örgütü PKK ve onun siyasi uzantılarına da ‘KÜRT SİYASİ HAREKETİ’ deme gafletini açık açık gösterdi. Hem de PKK’yla mücadelede uğruna 30 binin üzerinde şehit verdiğimiz bu kadim Anadolu toprakları üzerinde!

Ülkü Ocakları olarak hanımefendiye tekrar hatırlatıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Anayasamıza göre sözde Kürt Siyasi Hareketi yoktur. Türk Milleti vardır, Türk siyaseti vardır! Ülkü Ocakları olarak bizler de Türkiye Cumhuriyeti’nin bekçileriyiz. 

Unutma hanımefendi!

Milli Mücadele döneminde bize kimler mi Haydut diyordu? İngilizler, Yunanlar, Ermeniler, vatanını savunan Türk Milleti’ne ‘Haydut’ ve ‘Çete’ diyordu.

 İP’in başındaki bu zat da ülkülerinden arınmış olacak ki Ülkücü-Milliyetçi harekete karşı Haydut derken vicdanı sızlamayacak kadar gözü kararmış! SAFINI BELLİ ETMİŞTİR.

Bizler Ülkü Ocaklıyız!

Bizler Türk Milletiyiz!

Tek ülkümüz, büyük ve müreffeh bir Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak.

Ocaklarımızda Mustafa Kemal ATATÜRK her gün anılır çünkü yolumuz ATATÜRK’ün yoludur.

Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in evlatlarıyız. Doğusundan Batısına, Kuzeyinden Güneyine tüm Türk Milleti olarak el eleyiz, gönül gönüleyiz.

Son zamanlarda Ülkü Ocakları olarak yaptığımız çalışmalar çok şükür milletimiz tarafından takdirle karşılanıyor. Hanımefendinin endişesi bu ise endişelenmeye devam etmeli çünkü daha yapacak çok büyük işlerimiz var. Yeter ki Türkiye Cumhuriyeti var olsun!

Mehmet AKGÜL

Ülkü Ocakları Gaziantep Başkanı